• gpw na zielono Autor: ~ja [212.160.172.*]
    mocna zieleń na szerokim a tu jak zwykle ani obrotu ani wzrostów. Prezesie czy jest szansa na jakieś dobre informacje ze spółki?
  • Re: gpw na zielono Autor: ~ktos [81.6.190.*]
    to jest właśnie najgorsze - jak zwała na GPW to i to leci, jak GPW odrabia to tutaj marazm ....
  • Re: gpw na zielono Autor: ~leo [188.146.134.*]
    Spoko loko, ja tu już nie liczę na żadne wzrosty. Myślę ,że tu kasa będzie z dywidendy ten rok będzie naprawdę dobry więc dywidenda szykuje się też ładna. pozdrawiam
  • Re: gpw na zielono Autor: p.rys [109.173.159.*]
    spółki na fiksach lepiej się zachowują i maja większe obroty
  • Re: gpw na zielono Autor: ~leo [188.146.72.*]
    p.rys chyba to nie ty kupujesz w sposób który niby ma pokazać, że ktoś zbiera papier :)
  • Re: gpw na zielono Autor: p.rys [109.173.159.*]
    ja zbieram na innych napisze ci pierwsze litery [M,P,O,G] tu czekam na swoją cenę i znikam i nigdy więcej tej spółki ,chyba ze pojawi się prezes z dużymi ja..mi
  • Re: gpw na zielono Autor: ~ja [212.160.172.*]
    macie jakiegoś maila do wasko? chetnie bym napisał do nich i spytał co prezes mysli o obecnym kursie spółki na GPW
  • Re: gpw na zielono Autor: ~leo [188.146.72.*]
    p.rys to M to chodzi dzis po12,90?
  • Re: gpw na zielono Autor: ~leo [93.159.184.*]
    Beda tu jeszcze kiedys jakies obroty czy nie?
  • Re: gpw na zielono Autor: ~cba [109.95.151.*]
    Dnia 2015-10-05 o godz. 18:50 ~leo napisał(a):
    > Beda tu jeszcze kiedys jakies obroty czy nie?

będą jak Wajda będzie kupował ;)
    to mógłby cos kupić bo ja mam do opchniecia 100k akcji. jakbym teraz wyszedłto kurs spadłby na 1pln
  • Re: gpw na zielono Autor: ~leo [188.146.70.*]
    NIe wierze ci:) Ustaw te 100K dużo wyżej to zobaczymy czy masz rzeczywiście chyba , że sie boisz że ci kupią np. po 10 zł:)
    nie chcesz to nie wierz. Twoaj sprawa. AJ mam tyle akcji niestety i czekam może kiedyś wyjdę bez straty.
    a w sumie to ci wierze jak Wajda może mieć 80000000 to ty możesz mieć 100k :)
    leo, a ty ile masz papiera?
    ja mam 100k uśrednione na 2,02
    sporo mniej od ciebie, ale w twoim przypadku jak sprzedasz po 4zł to kasa fajna wpadnie:) lepiej po 4,4 :)
  • Re: gpw na zielono Autor: ~robak [164.127.55.*]
    ot i cały ff też w kilku łapkach. No to grajcie!
  • Re: gpw na zielono Autor: ~lidka [87.99.114.*]
    http://notowania.pb.pl/pytania/PLHOGA000041

2013-04-18
    "Mam pytanie odnośnie kursu spółki. Jest on odwrotnie proporcjonalny w stosunku do kondycji firmy i zawieranych kontraktów. Czy według Państwa kurs ma znaczenie dla postrzegania firmy WASKO? Czy nie obawiacie się Państwo, że przylgnie do spółki opinia, że to spółka spekulacyjna? Przy tak niskim free float widać, że kurs jest ewidentnie zbijany w dół. Przecież zgodnie z sytuacją spółki powinno być tak, że kurs systematycznie minimalnie wzrasta, bo przecież nie ma negatywnych sygnałów z Wasko. Akcjonariusze, którzy analizują raporty okresowe i wiadomości o kontraktach na takie informacje reagują zakupem akcji myśląc, że inwestują w firmę o solidnych fundamentach. W przypadku WASKO niestety, trudno zrozumieć, że właściciele akceptują obecny stan"

Odpowiedź WASKO:
    "Staramy się rzetelnie informować rynek o sytuacji w Spółce i jej perspektywach, a także o możliwych ryzykach. Przez wszystkie lata obecności na GPW zasada pełnej i przejrzystej informacji była podstawą naszych relacji z inwestorami i akcjonariuszami Spółki. Kwestia decyzji jakie podejmują oni w przedmiocie nabywania i zbywania naszych akcji jest sprawą odrębną i całkowicie niezależną od Spółki"
[x]
WASKO -4,32% 1,77 2025-10-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.