Witam Czy jakaś grupa podjęła lub jest zainteresowana podjąć kroki wobec zarządu tej spółki ? Nie da się ukryć, że zostaliśmy oszukani i zmanipulowani nieprawdziwymi zapewnieniami płynącymi z komunikatów. Proszę tylko o merytoryczne wypowiedzi, żeby nie robić bałaganu. Fifarafa Ty chyba jesteś najbardziej w temacie ?
Komunikaty kolego, były jak najbardziej przejrzyste i jednoznacznie w swoim brzmieniu dawały do zrozumienia myślącym, że macie do czynienia ze szwindlem. Od początku tego teatru reguł była aż nadto wyraźna i polegała na pozbywaniu się akcji przez zarząd po kolejnych informacjach o rzekomym kredycie. Do tego niejaki Henio z forum ostrzegał jednoznacznie przez kilka miesięcy, że kredytu nie będzie. "Oszukanie i zmanipulowanie" możesz przypisać swojej naiwności i tylko wobec samego siebie podejmij teraz kroki.
Człowieku skończ tu pisać swoje dyrdymały. Dostałem komunikat, że analiza zostanie wykonana. Dla mnie to wystarczający komunikat. To jak ty sobie interpretujesz komunikaty mnie nie interesuje. Pytanie kierowane było do osób posiadających akcję, a nie do internetowych mitomanów. Kończę z Tobą dyskusję.