• Free float Autor: fcnatan [85.219.144.*]
    Mam pytanie czy z dniem 6 . 10 zwiększy się free float ?
  • Re: Free float Autor: ~grzesiek [31.183.85.*]
    Jak widać na głupie pytania (a podobno takich nie ma?) nikt nie chce odpowiadać, ale ja spróbuję - prędzej umożliwi to wejście instytucjonalnym niż zwiększy free float, bo ten już jest na "zdrowym" poziomie. Czas aby wszedł tutaj ktoś znaczący z poważnymi zamiarami co do spółki, wszystkim to wyjdzie na dobre.
  • Re: Free float Autor: fcnatan [85.219.144.*]
    jestem na giełdzie od niedawna i dopiero poznaje jej struktury i zasady funkcjonowania , dlatego może głupie pytania , i dzięki za racjonalną odpowiedz
  • Re: Free float Autor: ~OLO [31.2.25.*]
    dobrze zacząłeś, spółka z przyszłością!!!
    Gratuluję!!
  • Re: Free float Autor: fcnatan [85.219.144.*]
    tak przyszłość może być ciekawa zwłaszcza jak się ma takich partnerów

SAN JOSE, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Echelon Corporation (NASDAQ:ELON), a leading independent control networking company for the Industrial Internet of Things (IIoT), and its European partner, Polish-based APANET Green System, a leading application design and sales company of power consumption reduction systems, were awarded a comprehensive smart lighting and energy reduction project for the city streetlights of Bydgoszcz, Poland.
  • sam widzisz. ile jest na GPW spółek ze strategicznym partnerem w Krzemow Autor: ~yankee [89.231.114.*]
    ej Dolinie? A u nas zaczęła się gra pod wyniki. 16 sesji. czasu coraz mniej
[x]
APANET 0,00% 1,13 2025-09-23 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.