• ostatnie podrygi leszcza Autor: ~znawca [37.47.6.*]
    widać że na podbiciu większe pakiety są sprzedawane a łyka leszcz, porównać do WBAY i innych rozgrzanych spółek gdzie po wzroście 200% dostrzegali to inni i się pakowali na górce! ludzie teraz to się wychodzi a nie wchodzi:) dowidzenia dawcy na innych rozgrzanych papierach:)) i życzę myśleć a nie pisać o 10zł itp.
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~olaf [185.67.9.*]
    10 może być w tydzień
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~obserwator [213.162.68.*]
    ja kupie wiekszy pakiet jak przekroczy 4,65 dawne 3 grosze,wtedy droga otwarta na 10 zl ,20 albo i jak bedzie jezdzaca Arrinera to kosmos, na razie uwazac bo to wazny opor moga tu poubierac i zjechac na 2 zlote .
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~tomek [37.7.79.*]
    O kurcze jakie zachwyty nad tą spółka i snucie planów a w poniedziałek sie okaże że to nie to i co wtedy obudzą sie ludziska z ręką w nocniku po weekendzie, jest kilka spółek z branży gier i sami zobaczcie jak stoją i po ile chodzą ich akcje i jakie mają dokonania a ja tego tutaj nie widzę.Nie mam i nie mam zamiaru mieć akcji tej spółki bo już dawno się na nich przejechałem bo ile można lat robić prototyp ups przepraszam teraz to będą gry.
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~ssa [78.11.128.*]
    przeciez to nie spółka od gier tylko fundusz który ma kilka inwestycji min w spółke od gier. chłopie najpierw się zainteresuj i dopiero pisz swoje farmazony
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~Legenda [194.15.124.*]
    Gdzie ty widzisz te wieksze pakiety na podbitce? Poszly chyba trzy pakiety po okolo 50k akcji ale to wygladalo tak ze sie pojawily na kupnie i zaraz zostawaly zdejmowane, wyglada to bardziej na umowione transakcje a nie pozbywanie sie akcji. Moim zdanie kurs jest pilnowany aby nie wystrzelil za szybko i bedzie dalej szel swoja droga jaka pokaze kieunkowy:)
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~Prawdziwy_Znawca [37.248.254.*]
    "~znawca 2015-10-02 17:13 IP 37.47.6.*
    widać że na podbiciu większe pakiety są sprzedawane a łyka leszcz, porównać do WBAY i innych rozgrzanych spółek gdzie po wzroście 200% dostrzegali to inni i się pakowali na górce! ludzie teraz to się wychodzi a nie wchodzi:) dowidzenia dawcy na innych rozgrzanych papierach:)) i życzę myśleć a nie pisać o 10zł itp."

Zabawny jesteś z tymi teoriami.
    Do zobaczenia do zobaczenia przy 5 zł może 6 :)
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~stefan [146.0.32.*]
    zobaczymy jak będziesz pierdzieć w przyszłym tygodniu jak zacznie się zjazd
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~olaf [185.67.9.*]
    zobaczymy jak będziecie pierdzieć , że nie macie akcji a to coś cały czas uparcie rośnie i rośnie i w końcu pomyślicie trza to kupić i kupicie a to górka będzie....
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~antyleszcz [77.254.51.*]
    będzie sobie tak rosło do końca świata i jeden dzień dłużej. hahhahahhaha będzie płacz i patroszenie leszcza pewnie już w nadchodzącym tygodniu
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~Kris [79.191.196.*]
    Te hahahaha jest najbadziej profesjonalną analizą.
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~znawca [31.61.140.*]
    a skąd u ciebie 5 lub 6 zł? z kapelusza. Ja widzę po wzrostach w ostatnich czasach bez uzasadnienia i obserwacji od kilku lat że ta spółka to tylko spekulacja pod coś czego nigdy nie ma zrobionego do końca. Tylko obietnice i marketing.
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~Elernik [83.22.174.*]
    Zobaczymy się przy 8 zł. Tam wystawiam swój pakiet.
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~bolek [37.47.2.*]
    Dnia 2015-10-04 o godz. 09:57 ~Elernik napisał(a):
    > Zobaczymy się przy 8 zł. Tam wystawiam swój pakiet.

jak wybija 4,70 to mozliwe 16zl oczywiscie nie odrazu,ale czuje ze teraz bedzie korekta bo wskazniki juz mocno podbite
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~Smyk [95.49.251.*]
    Jak bedzie korekta, to czemu nie sprzedajesz swojego pakietu teraz, odkupisz przecież taniej?
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: pablo7 [37.47.2.*]
    Dnia 2015-10-04 o godz. 11:24 ~Smyk napisał(a):
    > Jak bedzie korekta, to czemu nie sprzedajesz swojego pakietu teraz, odkupisz przecież taniej?

sprzedalem 430-2 w piatek ale czy bedzie niewiem korekta jak wybije 470 to wezme drozej czas pokaze
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~obserwator [5.172.239.*]
    Wskaźniki od dwoch miesięcy idą w górę i to praktycznie bez jakiejkolwiek korekty.
    Rownież na obecnych poziomach nie ma żadnego powodu do korekty i to jest niesamowite w tej spółce. Mogą te wzrosty trwać nawet do wyników. Ostatnio do 3 złotych można było sprzedać za milion, to robi wrażenie.
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~Leon [37.47.41.*]
    Widać, że spółka szykuje się do dalszych wzrostów, piątkowa wymiana akcji, bo takową zaobserwowałem nie jest przypadkowa. Doszły do tego bardzo duże obroty i historyczne maksimum.Jezeli teraz podleją to jakimś dobrym komunikatem...
  • Re: ostatnie podrygi leszcza Autor: ~Leon [37.47.41.*]
    Mam jeszcze takie przemyślenie, że te pakiety zebrał ktoś większy, bo taką kasą leszcz nie dysponuje. Jeśli zebrał, to wiedział co robi. Obecnie jesteśmy na szczycie, który za kilka tyg moze okazać się dołkiem, tak jak obecnie wyglada poziom 3zł o 2 nie wspomnę.
[x]
ERNE 20,00% 0,06 2019-04-16 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.