• fix Autor: ~stary [37.47.3.*]
    dla czego jest na fix
  • Re: fix Autor: ~marek [85.202.220.*]
    o co chodzi jantar przeszedł na ciągłe gdzie są jakieś infa gdzie mozna cos poczytać
  • Re: fix Autor: ~stary [62.182.146.*]
    była mała płynność i brak na kupnie i skakanie widły dolne widły górne i dlatego dali na fixy trzeba na kupnie troche poukładać a nie na widłach to będzie dalej ciągłe Ale na fix ładnie można też pociągnąć w góre podaży niema jak widać Ja na pewno tu zabawie duzej
    ja też będę po trochu zbierał każda spółka ma swoje 5 minut ale teraz hyba nie tak szybko puszczą ciągłe pewnie za 3 miechy ciekawi mnie co equimaxx planuje tu zrobić czy znasz jakieś konkrety
    jeżeli to będzie coś extra i przyłączy się ktoś fundusz czy ktoś inny będzie mega grubo ale trzeba mieć cierpliwosc narazie czekam jak zjadą w dół biore mam czas
  • Re: fix Autor: ~start [62.182.146.*]
    puszczą na ciągłe szybko Tu będzie grubo nawet spekulacyjnie a jak coś wymyślą to będzie mega hit
    stary daj mi swój tel pogadamy
  • Re: fix Autor: ~stary [62.182.146.*]
    jak mam ci dać numer chyba nie myślisz przez to form to że dali na fix to nic ale gpw powinno jakis komunikat oficjalny dac ale jesteśmy w polsce
    mam też kilka kilo abpol fajnie rośnie ale tutaj czekam i wiem że się doczekam bo niedawno było branie jest mały ff czyli jak bedzie pozytywne info może nieżle odpalić czy nie tak
[x]
JANTAR 0,00% 0,71 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.