Josef ty mnie nie wqoorwiaj. 50 groszy to jest ponad 130 % spadku. To już lepiej napisać ze to bankrut i wycena jest zero. A tak wogule to w piz.d.u...u z wami wszystkimi.
Ropa wybija dołem. Realna wycena Zametu to 0,40zł.
Z mojego algorytmu docelowo tam zjedzie. Bo to dobra cena za tak goovniany papier.
0,40 minima śródsesyjne 0,32.
I tam należy czekać na odbicie papiera.
Joseph dziękujemy Ci za profesjonalne i bardzo szybkie wyceny. Mógłbym prosić jeszcze jakieś ramy czasowe tego zjazdu ( bez wyliczeń ) same daty ? Dziękuję z góry.
Wg mojego algorytmu 0,15 pokazuje sie w dniu 15.02.2016.
Nie kupujcie powyżej tej ceny bo stracicie dużo a i uśredniać nie ma sensu... Uśredniać można zacząć od 0,25 żeby niepominąć minimów
Piszesz o 0,25PLN w lutym 2016, bardzo interesujące! A w kwietniu/maju tegoż roku Zarząd zarekomenduje na ZWZA wypłatę dywidendy na poziomie +50% zysku ( Chojnice już będą spłacone z zysku 2014r - jedyny rok bez dywidendy!) , czyli ~0,18PLN =74% ogłoszonego przez Ciebie kursu? Ale będzie run na papier no, no.
To co pisze Joseph to brednie. Ale Twojego wpisu też nie rozumiem. Jaka dywidenda? Przecież były już 2 lata bez dywidendy - zysk poszedł na kapitał zapasowy... Póki co żadnego runu na papier nie widać. Okresowo duże wymiany na coraz niższych poziomach, czemu nie ma się co specjalnie dziwić - zjazd z 5,45 do ~1,70 to nie jest normalne dla spółki, która bądź co bądź stale generuje zyski...
Na kapitał zapasowy przeznaczony został cały zysk tylko za rok 2014 (kupione zostały Chojnice). W 2013 r. wypłacone zostały DWIE dywidendy: -za rok 2012 oraz zaliczkowo za 2013. Sprawdź sam wysokość dywidendy i terminy wypłat w 2013r.
BP zapłaci ponad 20 mld USD rządowi USA. Ponoć Zamet dostarczał tam swój złom. Jak tak to beknie potężnie bo BP mu tego nie odpuści. Papugi BP go zniszczą. Bankrut 100%. Na to trzeba 50 pokoleń Domogałów
Tego na 100% nie wiem czy bankrut. Bedą sie procesować latami, kurs na bank zjedzie do 0,15.
OFE i Altus już to czują i zarządziły niezwłoczną ewakuację. Na razie odbierają to Domogały żeby nie siać paniki. Ja też trochę wziąłem, nie żeby zarobić, ale bo czuję sentyment do firmy.