zGASILEM na 55 wiec teraz ja juz tez bez pozycji ... Dzieki za miłe słowa... ale i tak wiem ze błedy robie jeszcze więc prosze o poprawki w miare mozliwości twoich chce sie uczyc dalej :) moze w koncu uda mi sie osiagnąć co chce
rano funta kupilem 0.5 lota na 5,70500 miałem juz srala dwa dni stali przy dołku myslałem ze wywala nizej 5.6820 ale nie zrobili tego na szczecie wiec teraz gozamknąłem na 5.73400 i tez mam z głowy uff
ja dzisiaj super... bo funcika zgasilem na 5.7470 i na 5.75 odrocilem lotem uff... zeszli na 5.73 ale stopa mialem na 5.755... takze jak chcesz krzyczec na mnie bax to nie ma potrzeby:P zgasilo by mi jakby co...a teraz juz nie mam nic i musze odejsc od monpa bo rece mnie swędza wiec na 1 h odchodze... pozdrawiam
Z doświadczenia wiem że na koniec kwartału jest zwrostowo ale nie znaczy że nie można łapać górek najlepiej przy oporach ?, dziś tak mi się udało zlecenie oczekujące miałem i zapomniałem bez sl S po 9720 zamknięcie po 9680 , jutro to samo spróbujemy... początek kwartału również może być wzrostowo i sadze że to będzie pułapka , może nawet dojdziemy do 9800 ,choć wątpię.... pozdrawiam Marek
Zaraz ja gaszę bi juz na 500 jest wsparcie a widzę po troszkę lepsze jedno pmi z Chin to juz wariują byle czego sie łapią żeby przykorekcik no 900 ale zasięg jest pod 10 koła i czy ta fala 5 będzie miała tyle sił ?? Hmm
Przekręciłem
Sie na L pod gsiakow do 9 mogą podkręcić tempo zobaczymy najwyżej dzień zacznę od strat nie do końca bo wczoraj miałem Nic nie robić ale kupiłem funciaku na 5,75 pół Lota i trzymają nad oporem wiec jak wybija dzisiaj 5.77 idziemy na 5,81 a juz potem wzrostyyy
nazie ciągle S obowiązuje , pare punktów się zarobiło 25 ale mogło lepiej ?...nie jest idealnie....jeszcze może podejdą pod 9800?... rano były okazje...
Dobra rano mailem straty próbowałem l ale nie wychodziły w końcu wyszła mi na 476 0,7 Lota teraz zgasiłem na 9565 ufffff ciężki dzień ale uczyć sie trzeba
Ja niestety próbowałem L ale gasiłem na łączniej stracie z 600 zł ale tymi z dołu zaryzykowałem oddali i zarobek póki niżej 9570 to tylko korekta ja juz postawiłem s na 70
I napisze jak mi to wyglada bo chyba jedyny mnie czytasz podjazd max do 700 nie wiem czy do 650 dadzą radę i ładunek w dół i to juz albo będzie robiona pod duże abc niżej 9300 albo mecząca dwójka z korekta pod 10,200 ale nie myśle co może patrzę co tu i teraz
zas co do obrony ski czy esek co cie obchodzi 2ka na 10tys masz swiece na 9700-780 i to miejsce ewakuacji jesli by rynek atakowal w gore bo wyjscie bylaby masakra a do tego przy malym depo nie wolno dopuszczac nawet dla mnie to za duze straty
to tak samo na edku masz poziom chocby 1,1230 i do niego mozesz ski mocne zas wybicie to na 1szej cofce zmykasz z pokladu i bp patrzysz co wykombinowali i jakie info olecialo bo tu ruchy normalne sa 20-30 no 50 pip gora na razie 1,1210-1,1170