• Analiza mojego mistrza Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Analiza mojego mistrza Chodzika Księżycowego vel Kamerdynera Profesora, dotycząca zachowania się akcji JSW, sprawdziła się właśnie w 100%
    Przypomnę jedynie, że mój nauczyciel przewidział, mocny ruch korekcyjny do góry i zalecił sprzedaż akcji JSW właśnie na tym wyskoku, zakładając ich ponowny szybki spadek. Dokładnie tak się właśnie stało i możecie sobie pisać, co tylko chcecie. To jest bowiem FAKT niezaprzeczalny

pozdrawiam
    jego uczeń
    kolorowy wiatr
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~hauhau [77.254.245.*]
    Mistrzu powiedz gdzie ustawić się teraz na kupnie ? 5 zł, czy to zbyt drogo?
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    A co będzie dalej ? Kto wie ?
    .................................ja wiem
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~BLaCKBOO [81.219.38.*]
    Dnia 2015-09-29 o godz. 11:29 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > A co będzie dalej ? Kto wie ?
    > .................................ja wiem

będzie 5zł
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~adaś [217.99.182.*]
    Co lokaj - znowu wychodzisz z nory
    pięknie spada JSW i tak ma być
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~bb [78.88.63.*]
    Dnia 2015-09-30 o godz. 16:43 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > pięknie spada JSW i tak ma być

po fakcie, to każdy jest mądry
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~Artur [178.37.193.*]
    Jesteś typowym przykładem polskiego polityka. Zarobić na cudzym nieszczęściu. Jest to przykre i ukazuje jak Polak chce wyru...ć rodaka. Czy to w Polsce czy zagranicą :( Oby Twoje dzieci w przyszłości nie wykorzystały i Ciebie.
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~Marko [31.179.64.*]
    Wystarczy że żydowski bank wydał rekomendację a już wszyscy szczekają za nim o spadkach. Wyjątkowo parszywy ten Raiffeisen
    Ludzie !
    Ludzie !
    Po jakim fakcie !
    Przecież to wszystko co się stało opisał dokładnie mój nauczyciel Kamerdyner profesora zaledwie na dwa trzy dni przed wzrostami.
    Przed tym potężnym prawie 40% odbiciem.
    Co wy czytać nie potraficie ?
    Napisał wyraźnie jak chłopu na miedzy. Będzie odbicie, sprzedać podczas wyskoku, bo potem będzie masakra !
    I nawet hejterzy pokroju  pana Adasia nic tutaj nie poradzą. Mogą jedynie złorzeczyć. Na wykresie macie JAK BYK jedną z najgroźniejszych formacji spadkowych !!!!!
    A wy nawet tego nie widzicie i nie wiecie ani jak ona wygląda, ani jak się nazywa. Panowie !
    To nie jest nawet smutne !
    To jest tragiczne

Goodbye my love goodbye

Pozdrawiam serdecznie
    Kolorowy wiatr
  • ..............NIC NIE PISAŁEŚ O ODBICIU - nic !!! ................... Autor: ~rozbawiony-bałdyga [81.190.152.*]
    Dnia 2015-10-01 o godz. 08:48 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Ludzie !
    > Ludzie !
    > Po jakim fakcie !
    > Przecież to wszystko co się stało opisał dokładnie mój nauczyciel Kamerdyner profesora zaledwie na dwa trzy dni przed wzrostami.
    > Przed tym potężnym prawie 40% odbiciem.
    > Co wy czytać nie potraficie ?
    > Napisał wyraźnie jak chłopu na miedzy. Będzie odbicie, sprzedać podczas wyskoku, bo potem będzie masakra !

.....................................................................................................................................................
    Bajki to ty umiesz pisać zakamany chodziku księżycowy piszący os obie ON - hahahahaha
    Siedzisz na forum 24H na dobę to zadaj sobie trud i podaj LINK. Nie podasz bo takiego wpisu NIE ZNAJDZIESZ!!!
    Ale ja ci znajdę to co naprawdę napisałeś i się WYPARŁEŚ - mówi ci coś rekomendacja PATENTUS? ; )
  • Kamerdyner jest do bani. Autor: ~pa [89.72.131.*]
    Schizorfenik + bajkopisarz = kolorowy wiatr.
    Kolorowy wiatr czy to nie z z filmu Pocahontas? Może Król łew byłoby dostojniej?.

Kolorowe wiatry puszczaj sobie w domu - bo czemu te wpisy mają służyć?
    Przewidziałeś odbicie, szkoda tylko, że sam sobie nie uwierzyłeś i sprzedałeś 4 zł poniżej.

Chcesz by cię ktoś pochwalił?
    Nie doczekasz się raczej.
    Chyba, że liczy się jak sam siebie chwalisz.

A tak wypisujesz dyrdymały i mieszasz co poniektórym znerwicowanym w głowach.
    W dodatku kpiącym tonem.
    Mam nadzieję, że masz niedługo kolejny turnus w zakładzie bez netu i odpoczniemy dłużej.

A było tak spokojnie..

• A może... Autor: ~Prorok [79.190.40.*]
    A może to jest Upadły Anioł
  • Re: A może... Autor: ~adaś [217.99.101.*]
    To zwykły ćwok.
  • Re: A może... Autor: ~rozbawiony-bałdyga [81.190.152.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~ppiel [62.21.65.*]
    Zgadza się naganiał, żeby sprzedawać po 12, bo wyżej już nie będzie, kilka dni przed podbitką na 16
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~Le [83.4.38.*]
    "Miszczu" da znać żeby kupować jak będzie komunikat z huty lub elektrowni...
  • Re: Analiza mojego mistrza Autor: ~aaa [81.190.159.*]
    ot co
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.69.207.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.99.178.*]
  • https://www.google.com/finance?q=INDEXDJX%3ADJUSCL&ei=xb9mUuCwD7SBwAOKyw Autor: ~pomorzanin [88.156.194.*]
    https://www.google.com/finance?q=INDEXDJX%3ADJUSCL&ei=xb9mUuCwD7SBwAOKywE
  • chodzik księżycowy co został kamerdynerem teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: ~buhahaha [81.190.139.*]
    Dnia 2015-09-29 o godz. 11:23 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Analiza mojego mistrza Chodzika Księżycowego vel Kamerdynera Profesora, dotycząca zachowania się akcji JSW, sprawdziła się właśnie w 100%
    > Przypomnę jedynie, że mój nauczyciel przewidział, mocny ruch korekcyjny do góry i zalecił sprzedaż akcji JSW właśnie na tym wyskoku, zakładając ich ponowny szybki spadek. Dokładnie tak się właśnie stało i możecie sobie pisać, co tylko chcecie. To jest bowiem FAKT niezaprzeczalny
    > pozdrawiam
    > jego uczeń
    > kolorowy wiatr

...............................................................
    Sam ze sobą i o sobie gada - buhahahahahaha

* Urojenia to zaburzenia myślenia, czyli przekonanie chorego o istnieniu rzeczy, zjawisk czy wydarzeń wokół niego, które naprawdę nie istnieją. Pewne zdarzenia mogą co prawda mieć miejsce, ale chory nadaje im nieadekwatne znaczenie, nadbudowuje wokół nich chorobowe treści, tzw. system urojeń.

• Mania wielkości
    Cechą charakterystyczną pa rano i jest przecenianie własnego znaczenia. Chorego cechuje więc samouwielbienie i usprawiedliwienie samego siebie.

• Wrażliwość na niepowodzenie i krytykę
    Paranoik źle znosi porażki i niepowodzenia. Ponadto słabo przyjmuje krytykę.

• Ksobność
    Paranoik wykazuje postawę ksobną, tzn. sądzi, że jest przedmiotem szczególnego zainteresowania otoczenia.
  • chodzik księżycowy co został kamerdynerem teraz jest KOLOROWYM-WIATREM Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    Piszesz o sobie jakby było was kilku? - hahahaha

kolorowy rzucając monetą tysiąc razy to wyjdzie pół na pół, a ty jak byś chciał orła - to ci w 80% reszka wypadnie.
    Masz wyjątkowego niefarta kolego wiatr : )
    twoje AT to Aktulnie Tworki : )

Alleluja i do Tworek : )
    Jak po sznurku oczywiście : )
  • CHODZIK SIEDZI TERAZ NA RONSONIE - zapraszam Autor: ~antychodzik [178.37.163.*]
    i kadzi młodym jaki to on jest mądry , ubaw po pachy :)
  • PATENTUS-1.32. Poziom docelowy 2,10, a tu sru poniżej 1 zł i AMNEZJA Autor: ~puszczający-wiatry [89.228.70.*]
    Tak - sprawdziły się wszystkie wypuszczone kolorowe analizy-wiatry łacznie z tą o patentusie gdzie napisałeś, że teraz pokażesz klasę - hahahaha
    Tak, że pisz mój drogi, pisz - bo ci nawet twój klon mrkuchar to podpowiada - hahaha

Można analizować lepiej, gorzej, błędnie lub bezbłędnie, ale co powiedzieć o ,,analityku" który analizuje spółkę Patentus (twierdzi, że teraz pokaże klasę), a po kilku dniach oświadcza, że nigdy nie robił analizy Patentusa i NAWET NIE WIE co to takiego jest ten Patentus - hahahaha
    Pomijam tu fakt, że analiza była jak zwykle totalną KOMPROMITACJĄ : ) - hahahahaha
    Poniższe posty napisał jako zalogowany.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dobrze-ze-ty-rozumiesz-buhaha-ck-alleluja-i-do-tworek-mistrzu,15567925.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_klamstwo,16695259.html
  • Od tamtej pory 550 % do gory Autor: ~rozbawiony-fryzjer [81.190.159.*]
    Super ta analiza by po 11,60 sprzedawać - hahahaha
    Od tamtej pory 550 % do góry.
  • Re: Od tamtej pory 550 % do gory Autor: ~krzyś [87.105.189.*]
    dokładnie po tyle kupiłem
  • Re: Od tamtej pory 550 % do gory Autor: ~ulalalala [62.133.140.*]
    kolorowy_wiatr vel gruby_byk

teraz tez namawia na sprzedaz jelop

[x]
JSW 1,88% 32,60 2026-04-02 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »