Gdzie jesteście wszystkie anonimowe tchórze, obszekiwacze?
Śmieję się z was dzień w dzień
Zaraz napiję się wina, butelka za 170 zł
Wszystko to, że was nie słuchałem i kupowałem, kupowałem i kupowałem :))))
Zdrowie tych co nie zwątpili!
Jestem nadal na pozycji :)
Przyjąłem zasadę, że czekam do komunikatu, sprzedaję trochę, następnie dokupuję w konsolidacji.
Idę z rynkiem, za schematem, który jest widoczny gołym okiem, i nie ma to nic wspólnego ze spekulacją. Ktoś duży zbiera papier.
Do ilu wzrośnie? Nie wiem.
Ale technicznie jest zjawiskowo.
Twierdzę, że to jedna z najlepszych technicznie społek na rynku. Jeżeli mają jeszcze komunikaty, to kierunek jest 5 zł. Coś w Erne się zmieniło, co dostrzegli nieliczni.
Ale tak już jest.
Mam od 40 groszy, ani jednej nie sprzedałem,tylko dokupywałem,gy miałem wolne środki i jeszcze długo nie sprzedam.Nie interesuje mnie spekulacja. Ile to jest teraz procent? Może odpowiedzą szczekaczki z tamtego czasu-xxx,miś wesoły,gda,sinon,mmm( on jedyny nie zmienił nicku,za co mogę go docenić ale tylko za to) itp...,a teraz poukrywali się pod innymi nickami. Jak się czujecie?
Tak trzymaj!
Ja tak nisko nie mam, ale jestem megahep, bo jest lepiej niż dobrze.
Jest miejsce dla DT, jest progres, są warunki na up i ja jestem na papierze:)
Uderz w stół....... . Któraś z wymienionych szczekaczek się odezwała. Masz,ale krzywe nogi. Odszczekasz publicznie ;to co napisałeś jeśli przedstawię moje zlecenie kupna po 40 groszy?
Dnia 2015-09-27 o godz. 13:32 ~hej napisał(a): > ale prymityw, .... qwa .... butelka 170 zł > Piosenka Qkiza ...." ja nie ham"
jak się czyta to szkoda czasu na komentowanie bo tresci mertytorycznych się tu nie znajdzie , miło widzieć wzrosty na veno i że po kilku latach znów przekroczyło poziom 2 groszy (poziom przy którym wywaliłem perłę lat temu kilka ;-) i jakoś nie żałuję
Zapewne mmm, nie żałujesz, tak jak nie żałujesz, że nie kupiłeś, po 50, 60,70,80,90,1 itd :)
Odkąd pamiętam, to ciągle marudziłeś o jakiś historiach, zamiast obserwować spółkę.
Ale tak już bywa, jak ktoś się zafiksuje na jakimś obrazie i nie dostrzega rzeczywistości, to chyba nawet w psychologii zdefiniowano
Dnia 2015-09-28 o godz. 13:43 ~jasowidz napisał(a): > widze tutaj piedziesiat zlotych …ale czy to mozliwe ????? > > realistycznie na dzisiaj ….stoimy w bardzo waznym miejscu … na powaznym oporze ….linia tredu spadkowego plus gora kanalu
tzn gdzie wedlug ciebie opor mi to wyglada na konsolidacje
Pytasz o kierunek, graczy onetowy?
No, pomyśl chwilkę...patrząc na dynamikę wzrostów, patrząc ile jest w karnecie do 4 zł, pomyśl, że to jeszcze zapewne nie koniec raportów, wszak dopiero wrzesień.
Pomóc w analizie?
Ja dziś również napiję się wina za 170, może po dzisiejszej sesji nawet za 200
Dnia 2015-09-29 o godz. 08:45 ~Erne-Jest-Super4 napisał(a): > Pytasz o kierunek, graczy onetowy? > > No, pomyśl chwilkę...patrząc na dynamikę wzrostów, patrząc ile jest w karnecie do 4 zł, pomyśl, że to jeszcze zapewne nie koniec raportów, wszak dopiero wrzesień. > > Pomóc w analizie? > > Ja dziś również napiję się wina za 170, może po dzisiejszej sesji nawet za 200
Dnia 2015-09-29 o godz. 08:45 ~Erne-Jest-Super4 napisał(a): > Pytasz o kierunek, graczy onetowy? > > No, pomyśl chwilkę...patrząc na dynamikę wzrostów, patrząc ile jest w karnecie do 4 zł, pomyśl, że to jeszcze zapewne nie koniec raportów, wszak dopiero wrzesień. > > Pomóc w analizie? > > Ja dziś również napiję się wina za 170, może po dzisiejszej sesji nawet za 200
kup sobie jabola za 5 zł a za zaoszczędzone środki dokup niedowartościowanych akcji