Ciągle jeszcze pojawia się popyt. Dlatego sprzedawajcie akcje, które macie, aby ratować kapitał. Zachęcam Was do tego całkiem bezinteresownie, chcę was uchronić przed stratą kapitału na tej spółce.
Ci, którzy sprzedali swoje akcje dzięki mnie dziś są szczęśliwi i cieszą się, że mają pieniądze. Tak samo będzie z Wami., bo tu będzie teraz coraz niżej i niżej aż do zera.
Znowu ktoś się pode mnie podszywa. Pragnę zwrócić uwagę że nigdy nie dawałem żadnej rekomendacji,jedynie oceniałem sytuację w firmie , wnioski pozostawiając zainteresowanym do wyciagniecia we własnym zakresie. To podszywanie trochępachnie mi znanym nazwiskiem na "C" ale nikogo za rękę nie złapałem. Zatem radzę ostrożność
Posłuchaliście mnie? To dobrze. Tu będzie coraz niżej. Jak ktoś nie sprzedał, to niech ratuje ostatnie grosze. Jakiś żartowniś próbuje się podszyć pod mój nick. i pisze jakieś bzdury do Was. Mój nick to "Dociekliwy"
Lepiej unikać rekomendacji p.A.... który najpewniej podszywa się pod Dociekliwego i gra na upadek firmy aby zemścićsię na p.Szkopku. Ktoś mnie próbuje wmanewrować w rekomendacje a ja nigdy żadnych nie udzielałem. Niech każdy sam oceni i nie słucha tej propagandy kogoś kto podszywa się pod innych.
Czasem idzie przewidzieć upadek firmy, nawet, jak w bilansie niby wszystko jest ok... Pomijam przypadki wyprowadzania kasy ze spółki- takie trudniej przewidzieć...
Ja jestem prawdziwym "Dociekliwy" , chciałem Was uratować przed stratą kasy. To ja złożyłem ten temat. Kto wtedy sprzedał uratował trochę, kto nie, to trudno - musi przełknąć tę olbrzymią stratę. To już jest koniec. Ciągle jest jeszcze popyt po 0.07 . Dlaczego nie sprzedajecie swoich akcji po tej cenie? Ratujcie ostatek kasy. Sprzedajcie wszystko, zanim pojawi się 0.01.