Asseco wezwało na Invowade Matrix 100% wyżej niż cena giełdowa. I tak musi zrobić MCI jeżeli chce skupić 100% akcji. Inaczej nie uda się im skupić.. Radzę nie sprzedawać i mieć twarde jaja. Oni nie mają wyjścia plany ujawnili nie mogą się wycofać kości zostały rzucone!!!
... sprzedawać teraz nie ma kto i komu-a i kupowć też nie-więc kurs stoi w okolicach 4 pln- wystarczy kilkadziesiąt pln żeby podnieść kurs o parę ładnych % ...
Cóż trzeba być cierpliwym to wynagrodzi. A Bioton już 11 zł. Nie pękające muszą podnieść cenę bo nic nie kupią. Ja mam 1% tego co na rynku zostało. Hi. I mam czas.
Wiesz Violu ze za takie ploty w sieci na forum KNF moze niezle ci dowalic. Jakby miala akcje to by musiala to ujawnic, w innym wypadku dowalili by jej kare. Fakt jest ze nikt z zarzadu czy wladz nie ma akcji spolki, ani nawet nie kwapili sie opejmowac nowych emisji. Sa pracownikami jakowymi i zalezy im na pensji a nie budowie wartosci spolki. W spolce jest jak w PIS, to sa figuranci a sznurki pociaga niejaki najuczciwszy z polakow istny aniol biznesu sentor G.Bierecki. Wyglada ze MCI nie chce placic wiecej niz 3,95 tak to nibt wyglada. za miesiac beda wyniki finasowe i mysle ze wynik bedzie w okolicy zera. Konkurencja jest duza w brazy, swiat odchodzi pomalu od plastiku a w chodzi i docenia mobil pay. Juz ba bazarach czy pchlim targu ludzie placa mpay. MCI to fundusz zalezy im by kupic i sprzedac, kase jaka wlozyli na dzien dzisiejszy jest niewielka.
Ja nie napisałam nic złego, nie podałam że to jakiś oficjalny komunikat tylko, że słyszałam ze tak jest, takie plotki. O Pani Prezes ani o Właścicielu SKOKów nic złego nie pisałam a swoją drogą uważam że przy przymusowym wykupie podniosa cenę aby się nie bujac na giełdzie i tyle
oficjalnie potrzebuja jeszcze duzo papiera. A jakbys wczytala sie w umowe to bys wiedziala ze wcale nie musza. Ile zbiora tyle zbiora, pozniej ewntulanie zrobia tranzakcje pakietowa ze SKOK lub wyrzuca w rynek. Maja jeszcze pol roku wiec spokojnie. Jakby im zalezalo to by byl wiekszy ruch na papierze co by swiadczylo o wiekszych obrotach nawet robionych przez klony lub osoby co maja infa z pierwszej reki i wykozrystujacy sytuacje skupu by zarobic pare grosza. a tu jedna wielka kich. Ci co maja nie sprzedaja lub nie moga bo w arkuszu na K a smieciowe ilosci. Ci co moze chca kupic tez nie chca windowac kursu a pozniej sie pier... ze sprzedaza, bo nie ma komu. Nikt tego badziewia nie rusza i to jest zastanawiajace bo infa sa CUDO PIEKNE