Zarząd przetrzymał złożenie dokumentów do końca miesiąca by odwieszenie notowań spółki odbyło się jak najpóźniej w październiku .. Powód jest prosty ci co czekali na hakach taki okres czasu mieli z tego choć trochę korzyści a cwaniaki nie kupili akcji po dzisiejszej cenie W połowie października zakończy się proces przyznania pieniędzy dla spółki co już będzie pewnym wskaźnikiem do wzrostów a spółka zostanie po tych informacjach odwieszona i zacznie notowania na odpowiednim poziomie!!!!!
wiara tu nie ma nic do rzeczy napisałem fakty które się sprawdzają rozumiem tych co tu piszą i nie maja akcji są obserwatorami z zazdrości tak to już jest nasz Polski charakter jak mi dobrze wiedząc ze nie popełniłem błędu a jak pięknie gdy inni tracą a nie ja.. to chore ale taka jest prawda . Jeżeli moje słowa się sprawdza to połowa tu Polskich obywateli z charakterem kretyna dostanie z żalu i zazdrości zawał.
Jak widzisz tolek, jesteś wzorowo brany na glany i to nie przez wrednych Polaków, tylko przez oczywiste fakty. Pamiętaj toluś, bo powtarza się odwieczny schemat: po wszystkim znikniesz z tego forum i tyle będzie z tego.