• Ja to widze teraz tak!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~tolek [83.11.143.*]
    Zarząd przetrzymał złożenie dokumentów do końca miesiąca by odwieszenie notowań spółki odbyło się jak najpóźniej w październiku ..
    Powód jest prosty
    ci co czekali na hakach taki okres czasu mieli z tego choć trochę korzyści a cwaniaki nie kupili akcji po dzisiejszej cenie
    W połowie października zakończy się proces przyznania pieniędzy dla spółki co już będzie pewnym wskaźnikiem do wzrostów a spółka zostanie po tych informacjach odwieszona i zacznie notowania na odpowiednim poziomie!!!!!

• Re: Ja to widze teraz tak!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~jw [83.13.238.*]
    Do końca października... ale którego roku? Sam nie wierzysz w to co piszesz.
  • Pytanie do nwego tolka Autor: ~4-5procent [82.139.164.*]
    Jak to jest karmić się złudzeniami? Bo wiesz, nikt z "dependników" do dziś mi nie odpowiedział :))
  • Re: Ja to widze teraz tak!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~tolek [83.11.143.*]
    wiara tu nie ma nic do rzeczy
    napisałem fakty które się sprawdzają
    rozumiem tych co tu piszą i nie maja akcji
    są obserwatorami z zazdrości tak to już jest nasz Polski charakter jak mi dobrze wiedząc ze nie popełniłem błędu a jak pięknie gdy inni tracą a nie ja..
    to chore ale taka jest prawda .
    Jeżeli moje słowa się sprawdza to połowa tu Polskich obywateli z charakterem kretyna dostanie z żalu i zazdrości zawał.
  • Re: Ja to widze teraz tak!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~wawiok [77.254.198.*]
    Pomarzyć każdy może.
  • Re: Ja to widze teraz tak!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~jw [83.13.238.*]
    Dnia 2015-09-25 o godz. 10:59 ~tolek napisał(a):
    > wiara tu nie ma nic do rzeczy
    > napisałem fakty które się sprawdzają

Napisz proszę które się juz sprawdziły

• Re: Ja to widze teraz tak!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~4-5procent [82.139.164.*]
    Jak widzisz tolek, jesteś wzorowo brany na glany i to nie przez wrednych Polaków, tylko przez oczywiste fakty.
    Pamiętaj toluś, bo powtarza się odwieczny schemat: po wszystkim znikniesz z tego forum i tyle będzie z tego.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.