i akcje serii D powędrowały do VTI W sumie VTI zainwestowało w ARI prawie 700 tys. zł ktoś pisał o takim scenariuszu ale nie mogę w tej chwili znaleźć tego wpisu, nie wiem dlaczego został wykasowany...nevermind... oznacza to, że mamy dwóch silnych akcjonariuszy, trochę akcji ma pozostałe kierownictwo, a reszta u leszcza czyli u nas zobaczymy co się z tego wykluje
Wg mnie to bardzo dobra wiadomość, wreszcie poważny gracz zamiast leszczy. Jarzębowski to chyba spory gracz ze względu na spore udziały w livechat. Najlepsze dopiero przed nami
Pytanie czy sama obecność vti daje coś. Przecież biznesu za ari nie zrobią. Czy aktualni menedżerowie sa wstanie podziałać czy bedzie sie działo jako dotychczas. Czyli wielkie qwno.
Z tym super to bym nie przesadzał. To ze emisja pozwala zasypać dziurę - dług to jest dopier początek. Jak patrzę na vti to oprócz livechatcie to w portfolio raczej mizeria. Wiec inwestor z niego raczej słaby jest. Ale tu nie chodzi inwestora tylko o ARI i czy jest w stanie realnie powalczyć o rynek...