podalem wyzej poziomy w zasadzie jada z falki z 9700 zeszli do 9360 to polowka na 510 ale jak to przejda to na 700 zgasilem 2lke na 9495i polowke zostawilem pol lki z 9380 sl przesune jakby szli w dol
Czesc bax widze ze sie naszarpałeś ja dzisiaj ciezką noc miałem dopiero co wstałem ... gratki dobre wejscia zeraz zaczne ogarniac co sie zialo ale widze ze ładnie podeszli
No 200 pkt i przy min twoich kontraktah 15 to spoko tygodiówka... powiem ci ze tak jak kiedyś mi pisałeś ze zarobic 10-30 ts usd miesiecznie na fx to jest lajt to dalej nie moge tego pojąć jak tak można :P i jak mozna tak ciągle zarabiać Masakra panie Zilonka :)heh ja sie staram teraz ogarnąc tylko 3 waluty gbp/pln zastanawiam sie czy z daxa nie zrezygnowac z graniem bo jednak to jest rzeznik fajnie mozna zarobic .. szybko ale rownie dobrze fajnie moza szybko stracic...
Ty jesteś gdzieś na wakacjach albo cośbo wykresow na dolcu z krotkiej nie porawiasz na edku to samo kresek bakuje na pól planszy :d a d o tego jak kiedys bylo kdl1 itd juz nie ma cos sie stało czy poprostu juz ci sie znudziło ?
na 9657 skrocilem wszystko bo za bardzo mecza i bez sensu skubanie na kilka pip cos nie czuje blusa zostawilem mala ske z na 85 i zmykam od kompa sl na 9730 narka pisalem nie mam javy a poprawi mi synek za tydzien jak wroci bo mi sie nie chce a ma mi reset tez zrobic w pazdzierniku cos porysuje
mialem to sl przed wyjsciem rozszerzyc glebiej no i skarali mnie za chytrosc jak doszedlem do kompa bylo 670 chcialem kasowac ale nie bylo juz co he he hweee
Średnioterminowo jest spadkowo. Dopiero w okolicach 9350 jest wsparcie, zatem grubas nie będzie kupował wyżej, a raczej będzie grał na przebicie tego poziomu. Kiedy sentyment będzie wzrostowy ? Myślę, że jak się pojawią jakieś dobre wiadomości o Volkswagenie. Na razie jednak jest odwrotnie.