Sam fakt, że w komunikacie nie wskazują nazwy funduszu jest przykry dla inwestorów. Jakaś próba ratowania kursu, co przy tych długach cienko widzę. Przypomina mi się słynna umowa z arabami, do której ziszczenia nie doszło....
Dnia 2015-09-23 o godz. 10:45 ~Piotr napisał(a): > Sam fakt, że w komunikacie nie wskazują nazwy funduszu jest przykry dla inwestorów. Jakaś próba ratowania kursu, co przy tych długach cienko widzę. Przypomina mi się słynna umowa z arabami, do której ziszczenia nie doszło....
oj tam, oj tam :) ważne , że próbują bo do tej pory to nic nie robili w tej kwestii
ale co ja mam myśleć jako inwestor, który tu siedzi od 1,40? Mam się domyślać, jaki fundusz? Chcę konkretnie wiedzieć z kim i na jakich warunkach, a nie wiemy, ale wam nie powiemy
Dnia 2015-09-23 o godz. 10:57 ~Piotr napisał(a): > ale co ja mam myśleć jako inwestor, który tu siedzi od 1,40? Mam się domyślać, jaki fundusz? Chcę konkretnie wiedzieć z kim i na jakich warunkach, a nie wiemy, ale wam nie powiemy
to Ty nie wiedziałeś z kim masz do czynienia i w jaką spółkę inwestujesz ? siedzisz tak sobie od 1,4 zł i marudzisz , dziwny kolo jesteś :)
To sie jeszcze okaze czy urosnie. Jakieś takie mam wrazenie jakby sie wstydzili szczegolow. No chyba ze z jakas wydmuszka podpisali. Data 2017 tez dziwna. To jest kasa od inwestora czy nie....
To sie jeszcze okaze czy urosnie. Jakieś takie mam wrazenie jakby sie wstydzili szczegolow. No chyba ze z jakas wydmuszka podpisali. Data 2017 tez dziwna. To jest kasa od inwestora czy nie....
Dnia 2015-09-23 o godz. 21:24 ~Obserwator napisał(a): > To sie jeszcze okaze czy urosnie. Jakieś takie mam wrazenie jakby sie wstydzili szczegolow. No chyba ze z jakas wydmuszka podpisali. Data 2017 tez dziwna. To jest kasa od inwestora czy nie....
Dnia 2015-09-24 o godz. 20:50 ~Sandokan napisał(a): > Sam fakt, że w komunikacie nie wskazują nazwy funduszu jest przykry dla inwestorów. > > Zgadzam się z tym stwierdzeniem. Brak kwot, nazwy funduszu > mechanizmu inwestycji... jest więcej niż żenujący. > > Chyba są w takiej sytuacji, że musieli przyjąć narzucone > warunki ale nie ma się czym chwalić. > > Jeżeli jest mowa o obligacjach zamiennych na akcje to > musi być walne i wtedy poznamy cenę zamiany > > Obawiam się sporego dyskonta w stosunku do ceny > rynkowej... >