wyczytalem jak tam komus pisalem o wejsciach i mam pytanki
''kurs staje na np 05 i podbija do45 kasuje wtedy wszystko zostawim lke na np 20 czyli 3ktr z slna 05 iustawiam na 06 i nizej kolej ne 3lki tez z wzrostowym kontr'"" --- to jest twoje zdanie ... a powiedz mi co robisz dalej jak juz skasuje prawie wszystko na 45 zostajsz z kontraktem na 20 i 10 masz razem ich 8 kontraktow... a te L kolejne jakie ustawiasz... te 3 o ktorcyh piszesz to sa małe L czy wieksze.... i co w teyd robisz z tymi L na 20 i 10 co zostawileś a np rynek leci o kolejne 50 pkt nizej ??
to zalezy na jakim poziomie jestem bo jesli zakladam ze nie ma szans zejsc jeszcze sporo wiecej to dokladam do bolu wiadomo pomylki tez moga byc ale wtedy juz czekam z tym bolem na 1sze odbicie i skracam wiesz ze depo moje nie peknie wiec kiedys jakies odbicie zrobia wchodze wtedy rzadziej a nie po 10pip ale np 25
Rozumiem :) kurde nie odpuszcza ten nik... rozumiem jakby sie wziął za ciebie ... ale za mnie zwykłego Pionka ktory sie uczy to nie kumam juz tych ludzi
ostatnia falka poszla z ok 10000 do polowki falki to normalka pora takie wejscia miec w oczach pilnuj fibo z krotkiej wtedy nie pytasz 36fb lub 68fb i tyle a 50 to przystanek
masz wykres pieknie rozrysowane ale na obecna chwile cel jes pod 9/792 wyjda nad 98000 cel sie robi 9870 i tyle temat jak ma ktos do poprawki mnie zapraszam
Teraz to juz bedzie wojenka według mnie bo zejscie nizej 9322 zrobi korekte mysle pod 8600 palcem w du... a jak zaneguja spadki to w robocie 3 patrz na moje wykresy i jezeli to dojka to bardzo mecząca była ... http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=30&u=14987842
jeszcze mam pytanie w daxa wiem jak wchodzisz a w dolca co ile grosikow podwajasz i potrajasz? baadz piątkujesz?? podaj mi szybki dluzszy przykład na 12 groszy spadku
eszcze mam pytanie w daxa wiem jak wchodzisz a w dolca co ile grosikow podwajasz i potrajasz? baadz piątkujesz?? podaj mi szybki dluzszy przykład na 12 groszy spadku
tysiac razy nie moge cie uczyc poszla falka z 10030 na 9460 teraz masz cofke to gdzie masz polowke tej falki ???????????????? czy ja pisze porusku czy technicznie pokazuje poziom?????
Kur... nie denerwuj sie :D bo mipolowka troch wyzej wychodzi tego fibo :) dlatego pytałem... no tak na 2-groszach to wychodzi po 1 lot na 0.250 pipsa :D ale nie o to mi chodzi :) tylko jak np zacznie spadac od 3.8 do 3.68 jak to odkupujesZ:) Wariat jestes :D nie dziwie sie ze później masz co sprzedawac... a jak juz czekasz na min te 4-5 grosza ile zostawiasz i jak czyscisz sie z zakupów zeby było bezpiecznie nie ze ja cie chce liczyc bo ja pi razy oko wyliczył bym jak tniesz:D tylko o sam fakt na ilu zostajesz na podbitke te 10 groszy poprostu wiesz . w sumie nie wiem czyto wazne pytanie bo na upartego kupisz te 8 lotow i jak ci nagle spadnie ponizej jeszcze 3-4 grosze to kolejne muissz miec na usrednianie wiec to juz kwestia wyczucia ktorej trzeba sie nauzyc
to jest forex i mnie tez zdazaja sie straty bo poszlo nie tak czy cos sie nagle przekrecilo mocniej tylko jest ta roznica ze wam zeruje wtedy depo ??????? a ja trace tygodniowy czy miesieczny zysk choc z tym miesiecznym to lekka przesada bo nie pamietam takiego dnia juz tu nie raz pisalem i pisze ze ja tez trace z tym ze zawsze tak staram sie skrocic by te straty byly minimalne chocby wczoraj za duzo nie zarobilem ale strat nie mialem choc mozna bylo zarobic super i tak jak np wczoraj wytrzymalbym na tych wszystkich lkach do dzis a zarobek by kazdego zszokowal a ja cialem cialem i w sumie fige z tego mialem ale nie stracilem dzis za to zarobilem super
widzisz na czym polega sztuka grania napisalem 750 i 550 na gorze pomylilem sie o 40 pip na dole juz tylko 25 tak trzeba widziec rynek zanim zaczynasz grac
Czyli pare pipsów przed fibo nim gratki ja takich rzeczy jeszcze nie widzę dlatego chce sie uczyć i sie ciebie pytam ... Nie pracowałem w banku i nie ma kto mnie uczuć wiec pytam ciebie bo dobry człowiek z ciebie ... Uczę sie na krótko bo w sumie dobrze oponując ta sztukę można wyżyć w tej pln... A nie chce wyjeżdżać do pracy za hranice