• akcjonariat Autor: ~PiS-kacz [62.182.150.*]
    W/g moich spostrzeżeń 'twardy' , zdyscyplinowany akcjonariusz mniejszościowy Nanotela to już chyba przeszłość - obym się mylił.
    Patrząc np. na niektóre zlecenia S, pomijając ostatnio spekulacyjne zagrywki i złośliwości widać wysiew "ekonomicznych straceńców " , a brak reakcji w obronie własnych akcji , lub nawet "najazd" na nie jest tego dobitnym przykładem.
    Wycofanie S i podbicie na koniec sesji jest taką samą -normalną odpowiedzią dla wszystkich flustratów i spekulantów , jak ich desperackie sposoby na psychiczne - bezpardonowe dobicie pozostałych akcjonariuszy !
    Moim-powtarzam MOIM zdaniem słaby I i II kwartał już został uwzględniony w wycenie , a w/g mojej oceny na podstawie oficjalnie dostępnych informacji nie widać żadnych przesłanek do zbywania akcji - wręcz odwrotnie !
    Będę wdzięczny za Wasze opinie .
    Pozdrawiam
  • Re: akcjonariat Autor: ~xena [5.172.247.*]
    Jest to zwykła gra na zmęczenie, wystraszenie i zebranie jak najniżej przed dobrą końcówką roku, tyle w temacie. Ja chętnie kupię nawet po 2zł jak ktoś zechce oddać. Każdy wie, że w końcu rozliczą te wszystkie kontrakty a wtedy kilka strzałów po 20% i mamy okolice 10zł.
  • Re: akcjonariat Autor: ~Dziadek [62.182.150.*]
    Po ostatnich komunikatach ze spółki wszystko wygląda na dobrej drodze .Trwa wyczekiwanie informacji n/t rozliczenia już zakończonych i odebranych robót w Lubelskim , oraz dokończenia prac w Podkarpackim.
    Jeśli Lubeskie zostanie rozliczone i zafakturowane , a kontrakt w Podkarpackim zakończony to po najbliższym raporcie i wynikach pozostanie płacz i lament aktualnych sponsorów , a po dzisiejszych cenach za NANO pozostanie tylko pamiątka na wykresie !
    Czekamy na pozytywne info - pozdrawiam
  • Re: akcjonariat Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Nie mogę pojąć uporczywych pajaców utrzymujących S do ostatniej sek. szkodząc tak samo sobie , jak i pozostalym !!!
    To , że spekuła nie ma skrupułów w uwalaniu ceny wszyscy wiedzą , ale niektórzy posiadacze tych papierów z uporem maniaka bronią aby ich własne akcje -choć teoretycznie - nie miały większej wartości !!! , a końcówka sesji jest najlepszą okazją do obrony i lepszego startu w kolejnym dniu !
    Zamiast narzekać i liczyć straty proponuję MYŚLEĆ , bo to nie boli !!!
    Pozdrawiam cierpliwych , bo III i IV kw. zapowiada się imponująco !

• Re: akcjonariat Autor: ~swój [185.28.251.*]
    Do gościa który wystawił te 1000 :) po 2,6 w przyszłym tygodniu już będą moje:))
  • Re: akcjonariat Autor: ~LETONAN [62.182.150.*]
    Ponoszą straty na własne życzenie !
    Może wyciągną wnioski , bo nauka kosztuje , tylko dlaczego swoją głupotą karają pozostałych ?
    Na szczęście patrząc po obrotach jest ich niewielu i z groszowym portfelem akcji - ale upierdliwi i uparci .
    Niebawem wyniki - oby skorzystali mądrzejsi .

Kolejny przykład bezmózgowca !
  • Re: akcjonariat Autor: ~PiS-kacz [62.182.150.*]
    Jak widać oszołomów na tej spółce nie brakuje !
    Dobre wiadomości do kupna , a tu ktoś w promocji sprzedaje.
    Taką ilość mógł na +13% pogonić , ale uznał , że odda w promocji.
    Oby zajęczał - i to tak , by wszyscy słyszeli
  • Re: akcjonariat Autor: ~kex [62.182.150.*]
    Znowu komuś puściły zwieracze .
  • Re: akcjonariat Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    ludzie o czym piszecie przecież 500 akcji poszło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   powinniście nawet nie wspominać tylko kupić 1000  i będzie +15
    Wojtek - nie świruj , tylko daj przykład łykania .
    Jeśli nie to za chwię następny odda nie 500 tylko 15szt na -20 % psychicznie dołując pozostałych !
    Ja odważnie podstawiałem TOY_TOYa , jak sraka zaglądała niektórym w oczy i zabierałem im papier !
    Nieraz broniłem kursu po manewrach desperatów , ale bez pomocy zainteresowanych wzrostami sam nie wyrobię !!! ,

• Re: akcjonariat Autor: ~swój [185.28.251.*]
    Niech oddaje czekamy:))
    nie wiem o jakim przykładzie mówisz  ,,,,,,,,,,,,,ja mam 3 % akcjonariatu tak więc jeszcze 2 i mogę na walne walić

Ja też mam niemało i jeszcze na + , ale dobra - może masz rację - zostawię jeszcze TOY-TOY-a niech wychodzą bez papieru -os........ni !
    Następni do kibelka proszę - i oddawać papier przed wejściem.
    Przepychanie liny ustało - podaż zamarła .Chyba wrócil ten twardy akcjonariat jak w temacie .Pieniądz lubi ciszę , więc...............

Akcjonariat , jak za dobrych czasow na Nanotelu . Oby dyscyplina i cierpliwość zostały wynagrodzone wynikami NANO.., a wtedy wyprawa na północ w doborowym towarzystwie ! Pozdrawiam !
    ale w następnym kwartale ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,w tym raporcie niech chociaż stratę z poprzedniego odrobią to i tak by było 4 bańki zysku
  • Re: akcjonariat Autor: ~rysio [83.6.30.*]
    obawiam się że ta strata się pogłębi z takim zarządzaniem kiepskim!
  • Re: akcjonariat Autor: ~rambo [83.28.155.*]
    a gdzie jest ten 11111111111 który niby wszystko wie!??????????
  • Re: akcjonariat Autor: ~marek [93.159.159.*]
    Przecież pojawił się i powiedził, że nie może powiedzieć.
    Któremu zwieracze puściły-śpiewać !
    Kolejny bezmózg na złość mamie obniżył sobie wartość nie dopuszczając do podbicia w dogrywce !
  • Re: akcjonariat Autor: ~Pis-kacz [62.182.150.*]
    Przyjżyjcie się IMMOBILE - tam walczą o każdy grosz ! , a tu akcjonariusze cały czas pomagają nieudacznikom z "nano" w zbijaniu ceny na wyścigi !
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.