W/g moich spostrzeżeń 'twardy' , zdyscyplinowany akcjonariusz mniejszościowy Nanotela to już chyba przeszłość - obym się mylił. Patrząc np. na niektóre zlecenia S, pomijając ostatnio spekulacyjne zagrywki i złośliwości widać wysiew "ekonomicznych straceńców " , a brak reakcji w obronie własnych akcji , lub nawet "najazd" na nie jest tego dobitnym przykładem. Wycofanie S i podbicie na koniec sesji jest taką samą -normalną odpowiedzią dla wszystkich flustratów i spekulantów , jak ich desperackie sposoby na psychiczne - bezpardonowe dobicie pozostałych akcjonariuszy ! Moim-powtarzam MOIM zdaniem słaby I i II kwartał już został uwzględniony w wycenie , a w/g mojej oceny na podstawie oficjalnie dostępnych informacji nie widać żadnych przesłanek do zbywania akcji - wręcz odwrotnie ! Będę wdzięczny za Wasze opinie . Pozdrawiam
Jest to zwykła gra na zmęczenie, wystraszenie i zebranie jak najniżej przed dobrą końcówką roku, tyle w temacie. Ja chętnie kupię nawet po 2zł jak ktoś zechce oddać. Każdy wie, że w końcu rozliczą te wszystkie kontrakty a wtedy kilka strzałów po 20% i mamy okolice 10zł.
Po ostatnich komunikatach ze spółki wszystko wygląda na dobrej drodze .Trwa wyczekiwanie informacji n/t rozliczenia już zakończonych i odebranych robót w Lubelskim , oraz dokończenia prac w Podkarpackim. Jeśli Lubeskie zostanie rozliczone i zafakturowane , a kontrakt w Podkarpackim zakończony to po najbliższym raporcie i wynikach pozostanie płacz i lament aktualnych sponsorów , a po dzisiejszych cenach za NANO pozostanie tylko pamiątka na wykresie ! Czekamy na pozytywne info - pozdrawiam
Nie mogę pojąć uporczywych pajaców utrzymujących S do ostatniej sek. szkodząc tak samo sobie , jak i pozostalym !!! To , że spekuła nie ma skrupułów w uwalaniu ceny wszyscy wiedzą , ale niektórzy posiadacze tych papierów z uporem maniaka bronią aby ich własne akcje -choć teoretycznie - nie miały większej wartości !!! , a końcówka sesji jest najlepszą okazją do obrony i lepszego startu w kolejnym dniu ! Zamiast narzekać i liczyć straty proponuję MYŚLEĆ , bo to nie boli !!! Pozdrawiam cierpliwych , bo III i IV kw. zapowiada się imponująco !
Ponoszą straty na własne życzenie ! Może wyciągną wnioski , bo nauka kosztuje , tylko dlaczego swoją głupotą karają pozostałych ? Na szczęście patrząc po obrotach jest ich niewielu i z groszowym portfelem akcji - ale upierdliwi i uparci . Niebawem wyniki - oby skorzystali mądrzejsi .
Jak widać oszołomów na tej spółce nie brakuje ! Dobre wiadomości do kupna , a tu ktoś w promocji sprzedaje. Taką ilość mógł na +13% pogonić , ale uznał , że odda w promocji. Oby zajęczał - i to tak , by wszyscy słyszeli
Wojtek - nie świruj , tylko daj przykład łykania . Jeśli nie to za chwię następny odda nie 500 tylko 15szt na -20 % psychicznie dołując pozostałych ! Ja odważnie podstawiałem TOY_TOYa , jak sraka zaglądała niektórym w oczy i zabierałem im papier ! Nieraz broniłem kursu po manewrach desperatów , ale bez pomocy zainteresowanych wzrostami sam nie wyrobię !!! ,
Akcjonariat , jak za dobrych czasow na Nanotelu . Oby dyscyplina i cierpliwość zostały wynagrodzone wynikami NANO.., a wtedy wyprawa na północ w doborowym towarzystwie ! Pozdrawiam !