http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=w&u=14538390 jutro draghi w czwartek szef fedu pomarudza a na razie w kotle z gory 3,77 z dolu 3,68-3,7 w sumie wzrosty i dalej kup jak spada z 10 groszy a cene sprzedazy szukaj jak potrafisz na wyjscie nad 3,85
WIDZĘ, ŻE CZEPIŁEŚ SIĘ MOJEGO NIKU ALE Z TEGO CO WIDZĘ TO BAZGROLISZ RZECZY KTÓRYCH JA NIGDY NIE PIASŁEM I NIE PISZE BO SIĘ AŻ TAK NIE ZNAM - HAHAHAH CO ZA IDIOTA/KA DOBRA RADA ZRÓB SOBIE DOBRZE I ZNAJDZ SOBIE INNNE FORUM NAJLEPIEJ TAKIE Z TĘCZĄ LUB DOŁĄCZ DO PALIKOTA - HHAHA
Po pierwsze nic złego do ciebie ani pod twoim adresem nie napisalem
Po drugie pytałem o b o jestem swiezak i próbuje się czegoś nauczyc
Po trzecie pytania były do twoich postów
A po czwarte to ty masz chyba problem ze sobą
PS nie rób sobie tak często dobrze bo jakiś wrażliwy jesteś
JA DO CIEBIE TEŻ!! - HHAHA TEŻ SIĘ UCZĘ I DUŻO SIĘ MUSZĘ NAUCZYĆ ALE TO CO SIĘ NAUCZYŁEM NA TYM FORUM TO CZYTAĆ PO NIKACH I KONTROLOWAĆ IP!!! NAJPIERW SIĘ TEGO NAUCZ BO JA TO JUŻ OPANOWAŁEM. BAX, SPAIN, TRCKISTER, STELLA I INNI MAJĄ SWOJE IP I SA JEDYNI. SPÓJRZ DO KOGO PIASŁEM A POEM ODPISUJ. TA OSOBA CHYBA NIE TAK DAWNO PODSZYWAŁA SIĘ POD STELLE JAK DOBRZE PAMIĘTAM!!!!
3.75 brini zasiegi na edku bo raczej chca wyjsc w gore?/// prawdop ten oporek na 1,1213 moze nie wytrzyma choc wcale nie musi ale jakby to juz predzej na 1,1250 tu raczej oporowo choc typowe 1-2--3 z falek to nawet 1,1280 i tu juz mozna wyraznie zaryzykowac ske wg mnie bo nawet jak dojda w co watpie to szybko ponizej 1,12 wroca wieczorem szef fed potrajkocze co dalej ale to o 23 00 wczesniej ifo idane z usa po1430
jeszcze moga na tym edku szarpac ale rynek musi zaczac grac przeciw moze podbija gora do 1,1250 w co juz watpie bo na 35 mamy i wroca do kierunku dzis o 23 szef fedu ona raczej musi byc jastrzebia lekko 3 dni spadku edka 2 dni w gore i wg mnie jutro pora na dol na edku
te 50 podalem to miejsce od ktorego wielkie ssssss zaczynam na 75 jest 50 fb zas na 1,1308 --61fb ale musze zakladac ze 50 nie rusza bo wyzej trzeba cos skracac