• Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~magnat [94.254.198.*]
    Jak sie zapatrujesz na obecna sytuacje??
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~Graham [62.21.35.*]
    Bedzie dobrze nie panikujcie, wiem ze sie boicie znow bo czas nas goni jak wtedy.. Kto chce niech wywala znow jak pozniej odwiesza Formule ponownie. Znow sie dokupi troche po taniosci i odsprzedam za rok-dwa swoj pakiet z cena ok 5-10zl jak pisalem kiedys(bedzie ladna kasa wtedy z tego) :)
    Trzeba czekac i tyle co tu wiecej pisac, przestalem sie udzielac juz wszedzie. Niech kazdy decyduje sam za siebie w swoich inwestycjach.. Pozdro
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~Marek [83.142.141.*]
    Dnia 2015-09-18 o godz. 23:21 ~Graham napisał(a):
    > Bedzie dobrze nie panikujcie, wiem ze sie boicie znow bo czas nas goni jak wtedy.. Kto chce niech wywala znow jak pozniej odwiesza Formule ponownie. Znow sie dokupi troche po taniosci i odsprzedam za rok-dwa swoj pakiet z cena ok 5-10zl jak pisalem kiedys(bedzie ladna kasa wtedy z tego) :)
    > Trzeba czekac i tyle co tu wiecej pisac, przestalem sie udzielac juz wszedzie. Niech kazdy decyduje sam za siebie w swoich inwestycjach.. Pozdro

Ciekaw jestem co kolego napiszesz jak nas wywalą z giełdy...
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~Marek [37.249.98.*]
    Jak wykluczą spółkę z GPW to też będziesz zbierał? Wtedy to już koniec, skończy tak jak PMI czyli w śmietniku... i wówczas zapomnij o odzyskaniu pieniędzy nie mówiąc o jakimkolwiek zarobku...
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~yhy [78.8.244.*]
    Graham masz racje ja tez jestem spokojny licze ze dokupie po odwieszeniu '

a powiedz mi brałeś Polska Grupa Przemysłowa bo tam to juz tylko lepiej ??

szkoda ze cały czas stoi ale chyba tak musi być bo to rozruszać to pikuś
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~graham [193.34.223.*]
    kółko wzajemniej adoracji, pisałem żeby omijać spółki matyjasa, to taki midas polskiej gieldy,tylko że on czego się tknie zamienia w goowno. Pozdrowienia dla Grahama , super inwestora,
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~yhy [78.8.41.*]
    a gdzie ty tu masz matyjasa??
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: kamil07-1970 [79.133.203.*]
    dokładnie, wspomne tylko jego hity: Kopahaus, Uboot, Colomedica, sami zobaczcie jaki to expert giełdowy z tego Grahama
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~8trabant [213.120.84.*]
    Wydaje mi sie ze graham zlikwidowal swojego bloga bo wie co sie stanie z ta spolka. I takie gadanie za 2-3 lata sprzedam po 5 -10 -50 zeta juz na mnie nie dzialaja. Na poczatku jak dzieciak pomyslalem ze koles moze I sie troche zna sprawdzajac jego portfle ktory moze tez byl wymyslony. Ja juz trzymam prawie rok I co? I nic. Zeby chociaz na tej spolce jakis handel byl. A to juz drugie zawieszenie. Po co tak naprawde sie drobnica starala I wysylala swoje pelnomocnictwa zeby odwiesic spolke skoro I tak to nic nie dalo? Ja sie juz pogodzilem ze stracilem kase I tym samy moja przygoda z GPW sie konczy. Pozdrawiam .
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~baca [83.4.125.*]
    Nie panikuj , jeszcze nic straconego , do listopada kupę czasu. Gdyby maiło być wywalenie z giełdy nie zatrudniliby biegłego do badania bilabsu. Wszystko będzie dobrze , zobaczycie.!!!!!!!!!!!!
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~kupiec [188.146.6.*]
    czy ktos ma jakies informacje o spółce , za jakie kolwiek informacje , dziekuje i pozdrawiam wytrwałych
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~Geo [89.69.106.*]
    Powołany jest biegły i bada sprawozdanie za 2014, mam nadzieje ze uda się mu zakończyć do listopada. 
    Jest jeszcze kwestia autoryzowanego doradcy, ale to już zależy od Prezesa. Jak nie podpiszą umowy z AD to GPW ich wyrzuci. Wydaje mi się do połowy listopada już będzie wszystko wiadomo. Żeby tylko nie zostawili na ostatnią chwile bo wtedy łatwo zrobić jakiś głupi błąd. 
    Mam tez wrażenie że GPW nie będzie się już patyczkować.
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~Pablo [109.197.44.*]
    Mam tu zamrozony kapital od ponad roku. Jesli po tym wszystkim spolka zostanie wyrzucona z GPW to nie zostawie tego tak.

Co radzicie, policja, KNF ??
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~ja [31.7.46.*]
    knf? zobacz co sie dzieje na fly... jakos interwencji nie widac
  • Re: Graham z bloga jestes jeszcze?? Autor: ~Geo [89.69.106.*]
    A co chcesz zrobić? KNF tutaj nie ma nic do rzeczy
    GPW to może jedynie spółkę wywalić z giedy
    Prokuratura proszę bardzo na drodze cywilnej.
    Zostaje tylko modlić się żeby MC miał pomysł na F8
    i czekać..... w listopadzie wóz albo przewóz
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.