Bedzie dobrze nie panikujcie, wiem ze sie boicie znow bo czas nas goni jak wtedy.. Kto chce niech wywala znow jak pozniej odwiesza Formule ponownie. Znow sie dokupi troche po taniosci i odsprzedam za rok-dwa swoj pakiet z cena ok 5-10zl jak pisalem kiedys(bedzie ladna kasa wtedy z tego) :) Trzeba czekac i tyle co tu wiecej pisac, przestalem sie udzielac juz wszedzie. Niech kazdy decyduje sam za siebie w swoich inwestycjach.. Pozdro
Dnia 2015-09-18 o godz. 23:21 ~Graham napisał(a): > Bedzie dobrze nie panikujcie, wiem ze sie boicie znow bo czas nas goni jak wtedy.. Kto chce niech wywala znow jak pozniej odwiesza Formule ponownie. Znow sie dokupi troche po taniosci i odsprzedam za rok-dwa swoj pakiet z cena ok 5-10zl jak pisalem kiedys(bedzie ladna kasa wtedy z tego) :) > Trzeba czekac i tyle co tu wiecej pisac, przestalem sie udzielac juz wszedzie. Niech kazdy decyduje sam za siebie w swoich inwestycjach.. Pozdro
Ciekaw jestem co kolego napiszesz jak nas wywalą z giełdy...
Jak wykluczą spółkę z GPW to też będziesz zbierał? Wtedy to już koniec, skończy tak jak PMI czyli w śmietniku... i wówczas zapomnij o odzyskaniu pieniędzy nie mówiąc o jakimkolwiek zarobku...
kółko wzajemniej adoracji, pisałem żeby omijać spółki matyjasa, to taki midas polskiej gieldy,tylko że on czego się tknie zamienia w goowno. Pozdrowienia dla Grahama , super inwestora,
Wydaje mi sie ze graham zlikwidowal swojego bloga bo wie co sie stanie z ta spolka. I takie gadanie za 2-3 lata sprzedam po 5 -10 -50 zeta juz na mnie nie dzialaja. Na poczatku jak dzieciak pomyslalem ze koles moze I sie troche zna sprawdzajac jego portfle ktory moze tez byl wymyslony. Ja juz trzymam prawie rok I co? I nic. Zeby chociaz na tej spolce jakis handel byl. A to juz drugie zawieszenie. Po co tak naprawde sie drobnica starala I wysylala swoje pelnomocnictwa zeby odwiesic spolke skoro I tak to nic nie dalo? Ja sie juz pogodzilem ze stracilem kase I tym samy moja przygoda z GPW sie konczy. Pozdrawiam .
Nie panikuj , jeszcze nic straconego , do listopada kupę czasu. Gdyby maiło być wywalenie z giełdy nie zatrudniliby biegłego do badania bilabsu. Wszystko będzie dobrze , zobaczycie.!!!!!!!!!!!!
Powołany jest biegły i bada sprawozdanie za 2014, mam nadzieje ze uda się mu zakończyć do listopada. Jest jeszcze kwestia autoryzowanego doradcy, ale to już zależy od Prezesa. Jak nie podpiszą umowy z AD to GPW ich wyrzuci. Wydaje mi się do połowy listopada już będzie wszystko wiadomo. Żeby tylko nie zostawili na ostatnią chwile bo wtedy łatwo zrobić jakiś głupi błąd. Mam tez wrażenie że GPW nie będzie się już patyczkować.
A co chcesz zrobić? KNF tutaj nie ma nic do rzeczy GPW to może jedynie spółkę wywalić z giedy Prokuratura proszę bardzo na drodze cywilnej. Zostaje tylko modlić się żeby MC miał pomysł na F8 i czekać..... w listopadzie wóz albo przewóz