Czy może ktoś dokładnie naświetlić temat tych podatków, bo za bardzo mi się to nie klei. Czy za 2008 starta 2289 to dobrze, czy źle - w sprawozdaniu za 2008 było 46840 zł - sprawdzałem kolejne sprawozdania, to jak mieli zyski, to wykazywali podatek, ale za to spadało aktywo z tytułu podatku odroczonego - nie wiem, odliczali sobie podatek, czy nie. Jakby odliczali, to by wykazywali niższy podatek w sprawozdaniu.
Skoro cytuję "Zarząd Zakładów Magnezytowych "ROPCZYCE" S.A. nie zgadza się ze stanowiskiem przedstawionym w decyzji Izby Skarbowej w Rzeszowie, która będzie przedmiotem skargi do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Rzeszowie" to co?
Nowa p. premier uczestniczyła od początku w sprawie RPC na komisji Finansów Publicznych i walczyła jak lew, aby w ogóle ktoś się sprawą zajął. Przyznam szczerze, że wtedy mi zaimponowała. Wierzę, że ta sprawa znajdzie swój pozytywny finał. Trzymać papier nie oddawać!
zejdź na ziemię człowieku - tyle jej - co sobie pogada przed wyborami a póżniej - domiar z górnej półki, bo kasy im potrzeba będzie Dobrze ze nie stwierdziła że Polska jest w ruinie - stojąc pod szyldem Ropczyc, bo akcje tansze od złotówki mogły by być
taak masz racje nie miałem ropczyc kupionych drogo, dlatego dzis sprzedałem kilka sztuk bo jak sie do tej firmy poltycy mieszają to czas sprzedawać jutro tez troche sprzedam - mam nadzieje ze wsparcie na 21zł nie pęknie zawsze to 5 zł zysku na akcje dla mnie :-)))) - pozdro
Dziękuję za "merytoryczną" i wyczerpującą dyskusję. Tak się zastanawiam, ze na tym forum same oszołomy i rolnicy wypowiadają. Najczęściej używane słowo to na widły dawaj.
Dziękuję chłopcy ze sprzedajecie fajnie skupować. Nie płaczcie jak będzie dużo wyżej to wam oddam po 29 i poczekam jak znów spadnie na 23 złote. Pa ...pozdrawiam.
Ps. Dzięki za miły prezent, bo chciałem kupić po 22.50.