Rada Administracyjna AerFinance SE ('Emitent'), iż z dniem 17 września 2015 roku Emitent zmienił siedzibę spółki. Nowy adres siedziby to ul. Świeradowska 44a, 02-662 Warszawa
Podstawa Prawna: § 5 ust. 1 pkt 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect"
The Administrative Board of AerFinance SE (‘Issuer’) kindly informs, that the company has changed its registered office to : Swieradowska 44a, 02-662 Warszawa, Poland
Dnia 2015-09-18 o godz. 21:31 ~kwiatu33 napisał(a): > a co tu za tydzien bedzie mozna kupowc
Myślisz że tak ? to ja już może pomyśle nad funduszem na ten cel :-) Tylko kto nam to będzie sprzedawał ? myślę że większość z drobnych zarobionych już oddali.
Dnia 2015-09-20 o godz. 21:34 ~roman napisał(a): > Jak oddali jak niema obrotu od dawna.... Tu jak drobni zaczna wychodzić to zjazd do bazy
Witam. Ostatnio nie ma obrotów ale były po przekroczeniu 0,30 zł ( chyba ponad rok temu ) a ostatni rok to Wolumen obrotu: 1 850 283 szt więc mieli kiedy sprzedać. Ja w sumie też jestem drobny ale wierny akcjonariusz :-)