trafil na ostry dyżur po tym, jak kurs dzis zaczepil o 16 gr przeciez lada dzien mialo byc 7-8 gr!!! Tomek, trzymaj sie chlopie. Nie pękaj! Jestesmy z toba w tych trudnych chwilach.
Waga nie przechyla się na żadną ze stron. Prawda jest taka, że wróżenie trwogi przez kilku amatorów tanich zakupów w kierunku paru groszy nie jest realne i jednocześnie patrząc na kurs w horyzoncie czasu trzeba otwarcie powiedzieć, iż znajduje się w ciemnej d....pie.
Jorg, w ktorej linijce ja napisalam ze lada chwila mega odpal w gore? Niech sie odwleka w czasie nawet rok czasu. Ja czas akurat mam. Mnie ten papier nie przyprawia o schizofrenie, gdzie majac akcje biomaxa za kilkadziesiat tys zl, naganiam na spadek i ciesze sie jak dziecko gdy kurs zalicza coraz nizsze poziomy... Wiesz zapewne o kogo mi chodzi.
Ja tylko sie martwie, co sie dzieje z Tomkiem. Bo jeszcze kilka dni temu wcieral nam 7-8 gr, a tutaj nawet po 10 gr nie idzie dobrac. Dziwi cie fakt, ze Tomek teraz udaje ze go na forum nie ma? Spokojnie. Wroci przy kursie 12 gr.
Dnia 2015-09-17 o godz. 17:51 ~lilka napisał(a): > trafil na ostry dyżur po tym, jak kurs dzis zaczepil o 16 gr > przeciez lada dzien mialo byc 7-8 gr!!! > Tomek, trzymaj sie chlopie. Nie pękaj! Jestesmy z toba w tych trudnych chwilach.
nie w szpitalu tylko na wakacjach :-) gratuluję wzrostów ale w spółce nadal się nic nie dzieje i moim zdaniem będzie spadać pomyliłem się co do tego kiedy - to fakt
Ależ oczywiście że będzie spadać. Przecież ty tak mówisz to nie ma innej opcji - musi spadać. Tylko musisz wymyślić nowe czary. Ostatnio spadało na 7-8 gr, więc teraz musisz pisać 4-5gr. Będziesz ciekawszy w odbiorze, bo tamto już mi sie znudziło :)
Dnia 2015-09-25 o godz. 20:39 ~lilka napisał(a): > Ależ oczywiście że będzie spadać. Przecież ty tak mówisz to nie ma innej opcji - musi spadać. > Tylko musisz wymyślić nowe czary. Ostatnio spadało na 7-8 gr, więc teraz musisz pisać 4-5gr. Będziesz ciekawszy w odbiorze, bo tamto już mi sie znudziło :)
no i spadło spadnie jeszcze do 5-6 groszy kupię znowu żeby drożej sprzedać to taka gra jest :-)