pomijajm c/z 23 czy c/wk 3 ale ..najwązniejsza wieśc jest taka a stad jest pośpiech bo oferta kończy się 26 września w środę to po zapisach w piątek 28 września jest przetarg na dorezcanie przesyłek sadowych...a wszytsko wskazuje że go wygra poczta polska.
to duże ryzyko zakupu i zmaleją znacznie przychody in postu.....także debiut 9 10 ryzykowny....
I tak oto akcje Inpostu trafią do znaczących firm inwestujących w przedziale czasowym liczonym w w okresie najbliższych kilku lat, a ci , którzy liczą zyski z dnia na dzień nie załapią się na akcje po dobrej cenie. Ciekawe, kto będzie figurował w księdze popytu i na co pójdą pieniądze z oferty.Nie jest sztuką kupować akcje, kiedy wszyscy akcje te chcą kupić, ale wtedy gdy jest wiele głosów na nie...
Dokładnie miałem przesyłkę z sądu pół dnia chodziłem szukałem gdzie ją odebrać a ile podpisów papierów szkoda gadać to nie ma sensu ale w perspektywie kilku lat firma rokuje bo zakupy przez internet idą cały czas w górę a jak już młode pokolenie całkiem zastąpi tych starszych to to rynek dopiero się nasyci a to jeszcze dobre 30 lat będzie rósł
Nie było chętnych. To są dolne widełki. Wtopa jakich mało. Kto w to wszedł ma już po kasie. Ale Brzoza swoje i tak zciągnie z instytucjonalnych. Będzie co prawda o paredziesiąt milionów mniej niż przewidywał ale zawsze coś...