Tu nic najprawdopodobniej nie będzie się działo.Raz na 3 miesiące w górę 20-30 % i dalej stagnacja.Tym papierkiem nie interesuje się spekuła i dlatego spada.
ale widzę że ty bardzo się tym papierem interesujesz ????? bo niby czemu udzielasz się na forum każdy ma swój rozum i powinien wiedzieć co oczekiwać od życia
Nie po to prezio zastawił swoje akcje żeby stracić wszystko. Koniec września będzie info o zakończeniu inwestycj (miejmy nadzieję), nowi abonenci dołaczą do obecnych. UE w najbliższych ramach finansowych uzwględnia MILIARDY na światłowody. Powiem wam jedno, ja siędzę na tej spółce cierpliwie już od ponad 2 lat, kupowałem po 70-90 gr i potem sporo dokupione i mam zamiar czekać tutaj na 10 pln, może to być za rok, albo za dwa ale kiedyś na pewno, zwłaszcza w obliczu nowych dotacji z UEi nowych abonentów.
Ha ha ha ha ale mnie rozbawiliście tymi wizjami abonentów i zakończenia inwestycji. Niebawem się wszyscy przekonacie co to za spółka i jakie to inwestycje. Jestem niedoszłym abonentem z Milówki. NIC SIĘ U NAS NIE BUDUJE, NIE BUDOWAŁO I RACZEJ NIE BĘDZIE BUDOWAĆ. Przynajmniej do dzisiaj czyli do 25-09-2015. A zakończenie inwestycji to koniec września 2015. To chyba jakiś żart.
chodzi o to "pajacu" że ty nie wiesz co buduje się w twojej wsi. Jeszcze jedno, światłowód ma przepustowość na poziomie Tbps. Budowa śieci światłowodowej, może polegać na odkupieniu praw do światłowodu i dobudowy nowego odcinka, można oddać go jako całość. W miastach np: Vectra, przejmuje inne sieć i dobudowuję infrastrukturę oczywiście na zasadzie pozwoleń na budowę itd.
Zadanie Open net to Budowa sieci szerokopasmowego dostępu do Internetu na terenie 21 miejscowości w gminach
Mają oddać całość.
Jeszcze jedno abonencie vel " pajacu " budowa to niepodłączanie indywidualnych klientów tylko punktów A - B - C ....
Co za mądrala biznesowy. Nie ma znaczenia czy pod twoim oknem się buduje. Dodatkowo, budowa światłowodu przy wykorzystaniu infrastruktury pomocniczej studzienki odcinki cudze, tunel metra pkp itd... Nawet nie musisz widzieć jak światłowód rośnie w długości. Raczej koparka już nie przybywa na budowę.
no piękne dzięki za wykład, jestem pod wrażeniem, ale będę się trzymać tego że miałem w umowie datę rozpoczęcia świadczenia usługi 30czerwca, następna miała być na koniec września. Usługa to chyba doprowadzony do abonenta internet a nie światłowód gdzies tam i do tego zbudowany przez kogos innego. Sorry za pajaca poniosło mnie bo chodzę od firmy do firmy a internet nadal radio
Co to za różnica czy projekt zostanie oddany teraz czy w grudniu to nie ma znaczenia i tak na pewno będzie skończony i bardzo opłacalny. Tutaj wygląda na to że wszyscy na razie grają do jednej bramki,przy takim wolumen animator bez problemu zatrzymał by te spadki a tu brak reakcji. Tak czy inaczej trzeba będzie jeszcze trochę poczekać,a tak na marginesie w mojej miejscowości też są projekty, miałem być podłączony do czerwca ale odwlekło się i podłączyli we wrześniu i wszystko śmiga jak należy. Rozmawiałem z szefostwem firmy i też mają przedłużony projekt do końca listopada,z tego co się dowiedziałem prawie każda firma jest opóźniona z różnych przyczyn czasem niezależnych od niej.
Masz rację.Wkurza jednak to że firma niedostatecznie informuje akcjonariuszy na bierząco o realizacji.Weżmy to wczorajsze .Powinni wczoraj podać że albo zakończyli lub przedłużyli termin.
Mają w tym jakiś cel,jeżeli chcieli by utrzymać kurs na poprzednich poziomach to szłyby informacje ze spółki a tu cisza szkoda tylko że nas drobnych przy tej okazji mają gdzieś, prawdopodobnie chcą jak najwięcej wyleszczyć bo akcji naprawdę jest nie wiele w obiegu. Myślę że dopiero 2016 r będzie dobry dla akcjonariuszy jeżeli zapowiedzi prezesa się potwierdzą,tak czy inaczej trzeba czekać.
Właśnie chyba mają jakiś układ raczej jestem pewien że coś się kroi,a co do Kumala miałem go za uczciwego fachowca w swojej branży nie ujmują mu wiedzy i doświadczenia na pewno teraz dużo stracił w o czach akcjonariuszy właśnie za brak informacji i układanie się chyba z przyszłym inwestorem,oby to był inwestora , kosztem normalnych ludzi a nas ma gdzieś ale to jest giełda(abo dziki zachód jak kto woli) i takie zagrywki są na porządku dziennym,większy może więcej. Pożyjemy zobaczymy ja już tu jestem prawie 3 lata na pewno swoich akcji nie oddam szybciej jak za rok,może już na dużej giełdzie jeżeli dotrzymają słowa zobaczymy.