http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=m&u=14538390 a krocej to abc do 9800 okolice lub wyjscie trojaka 10800 lub wyzej a teraz do jutra szukanie kierunku 10214-10337 tyle z dolu i z gorki ja BP JEDNAK SKASOWALEM SKI
PISZESZ O XZNIKANIU a po co mam znikac ????? forex to jak choroba ciezko odejsc tydzien dwa trzy juz nie raz robilem takie przerwy ale pazernosc kusi zerkasz na wykres i widzisz wejscie i tak ja juz nie gram ostro jak w ciagu ostatnich 2lat i to co zyskalem nie moga mi zabrac bo depo skrocilem do zysku z tego roku i teraz gram 0.1-0,do 0,5 czasem 1 a nie jak kiedys 1-2-3-5 i często 7i czasem 10-12 a depo i tak mam ok inny swiat juz tym bardziej ze mamy 1do100 dzwignie
ja na demo gralem na 10 lotow daj spokoj :d mialem 100 kola i te 10 lotów zdecydowanie za mało :P jak na takie depo... heh spoko taka mocna gra ale nerwow sporo:P jak przy 1 pkt masz 10 kola minus szok a nie daj bog... zle wejdziesz i ciagna ci nap jeszcze 7 gorszy w dol i weź to usredniaj >? cięzki temat inny swiat tak jak piszesz póki co nie dla mnie :)
1,5 ale to zadna moc walilem w tym roku 3-7lotami tez z tym ze skracalem do1,5--2,5 teraz skracam do 0.5lub 0.3 czyli 1/3 czy 1.4 grania robie na 30 procent
Do jutra niepewna jest ta przyszłość edka jak nie podniosą napewno zaatakują gore chyba ze znając życie i edka Z tego co pamietam przy nie podniesieniu stop walna moczone dół żeby wyłuszczyć a potem górkę ale to juz jutro moc zobaczymy
No mając takie mocne pozycje masz co zostawiać i skracać aż ci ta ostatnia da ten ostateczny zysk .
Powiedz mi nie dzwonią do ciebie z banku albo coś mi jak szło w zeszłym roku i zarobiłem 300% wkładu to wydzwaniali z tms jak poje...