• Scenariusz na dzisiaj Autor: ~Obserwator [37.248.255.*]
    Tak jak wczoraj, jakieś pakiety co 1 gr wystawione, które zapewne znikną, jak odpowiednio dużo zakupią,od wystraszonych, a następnie w górę?
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~ekspert_NC [178.43.76.*]
    slepy ty? ladnie wam wala, uciekajcie zanim bedzie za pozno. wczoraj ustawiona transakcja, ktora miala pokazac jaki to mamy popyt, ale to wszystko to gra.
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~Obserwator [37.248.255.*]
    Taaa, wszystkie transakcje ustawione
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~wd [79.184.173.*]
    na tej spolce sie zarobi bez dwoch zdan , a czy ona bedzie dochodowa to juz inna sprawa . tu dziala spekula
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~Infor [37.47.2.*]
    To taki przyczajony Certus bis.
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~sergiowzrostowy [37.248.254.*]
    Ewidentneie ta cisza wskazuje na coś więcej...
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~Infor [78.11.128.*]
    Na co jak można zapytać?
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~xxx [194.15.124.*]
    Wiem, ale nie powiem ;)
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~deka [37.47.38.*]
    Zadaj to pytanie za 2 miesiące.
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~maszeńka [46.165.220.*]
    WItam,

To znowu ja,
    Patrzę na tą spółkę i coraz bardziej mi się podoba. Popyt nie odpuszcza, nie ma fajerwerków a mimo to cały czas się trzyma na przyzwoitych poziomach (przynajmniej dla mnie). Nie wiem czym to jest spowodowane. Czy wiara w superhiperextra auto taka duża czy jakieś inne inwestycje tej firmy są perspektywiczne.
    Z punktu widzenia spekulantki dziwna ta spółka. Żadnego kółeczka nie da się tu zrobić,
    Na Fly i Hawe w sumie sporo roboty więc przynajmniej jedno "stabilne" aktywo.

A może tylko ja tu spekuluję i wlazłam w niespekulacyjną spółkę?

Stop loss już z zyskiem więc poczekam,

pozdrawia Maszeńka na pokładzie
    pozdrawliaju was moi druzja
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~1zl [178.43.66.*]
    to pewnie masz max. 500 akcji, ustawianie tutaj stopa nie swiadczy najlepiej o tobie a juz chwalenie sie tym jest co najmniej dziwne.
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~maszeńka [46.165.196.*]
    nie wiem co twój post ma wnieść do dyskusji. To jest moja opinia i niczym się nie chwalę. Spekulacja nie znosi rozgłosu tylko jest sztuką obserwacji. Na Fly i Hawe już dwa obroty zrobiłam ustawiając TP i SL. Tu mam SL bo popyt nie odpuszcza ale co przyniesie przyszłość zobaczymy. A ile mam akcji nie jest istotne. Dywersyfikacja to słowo klucz przy mojej strategii. Dziś odkupiłam co wczoraj sprzedałam ale taki jest los spekulantki.

• Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~sergiowzrostowy [37.248.255.*]
    Jeszcze klka kiesięcy temu stabilny kurs w okilcach 2.50-2.60 byłby wymysłem jakiegoś nieporawnego optymisty, dziś to jest podłoga.Nie było tu jazd ja na Fly, nie ma praktycznie korekty, choć ff duży, popyt bardzo silny i zdecydowany, każda próba wywołania korekty kończy się niepowodzeniem, do tego krótkie rajdy i czyszczenie pola jak, w tym tygodniu 2,70 jednym ruchem. Wszystko to wskazuje na dalsze wzrosty, taka jest moja opinia.
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~maszeńka [178.162.203.*]
    kompletnie mnie nie rozumiesz. nie ma znaczenia kurs, tylko popyt i podaż. ja kupiłam jak się pojawił obrót w pierwszej 10 NC i to jest wskaźnikiem czy to jest 2.60 czy 5.60 nie ma znaczenia. Fly to pokazuje, że może być różnie, ale tu jest inna sytuacja niż na innych moich ulubionych spekulacyjnych cudeńkach dlatego tak się udzielam. wzrosty bez opamiętania a ja na pokładzie. TO lubię.
  • Re: Scenariusz na dzisiaj Autor: ~rex [37.47.13.*]
    Dla mnie parametrem są obroty, to że Erne łapie się w pierwszej 5 od pewnego czasu to stąd wiele osob zwróciło uwagę.
    Choć kurs obojętny nie jest
[x]
ERNE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.