Hehe, nowe na PRC to idzie odkąd pamietam czyli jakieś 15 lat :))) i zawsze nic z tego nie wychodzi ! Nowe miało nadejść w 2013 roku wraz z RB :) i nadeszło :) z 0,48 gr na 0,12 gr. + scalenie :))) nowe :) na pewno nadejdzie wraz z nowym nadrukiem :))))))))
Dnia 2015-09-16 o godz. 01:30 ~Hahahahahahahha napisał(a): > Hehe, nowe na PRC to idzie odkąd pamietam czyli jakieś 15 lat :))) i zawsze nic z tego nie wychodzi ! Nowe miało nadejść w 2013 roku wraz z RB :) i nadeszło :) z 0,48 gr na 0,12 gr. + scalenie :))) nowe :) na pewno nadejdzie wraz z nowym nadrukiem :))))))))
Jak nie wiesz kto to jest Marcin Pałażej i po co przyszedł do tej spółki to Twoja strata :) Tylko co robisz na forum ?? Za dużo wolnego czasu ? Ja tu jestem bo mam akcje i widzę co najmniej kilkaset % do wyjęcia :)
Popatrz i ponarzekaj z boku :) (oczywiście to moje prywatne opinie i nie należy się nimi sugerować przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych)
Dnia 2015-09-16 o godz. 16:07 ~ewa napisał(a): > he he dobre > > było już kilku takich którzy wchodzą pompują kursik i wysypują > > to czyta spekulacja na tym papierze od 10 lat > > niebrzydowski > grabowski > bauer > > kolejne nazwiska a działania takie same
O Optimusie też wszyscy tak pisali jak był po 1,17 i w tych okolicach :) Jakubasa opluwano, wszyscy mówili że bankrut. :) Piszcie dalej. Ja wtedy kupowałem, sprzedałem pomiędzy 7 a 10 (a poszedł nawet na 28) Gdybym z ilością jaką miałem poczekał do teraz to do końca życia sączył bym drinki pod palmami :) Ale i tak zarobiłem nieźle.
A to że wszyscy tu mają dosyć i narzekają tylko mnie cieszy i utwierdza w słuszności :) Spółki które obwieszone są masą piewców sukcesu przeważnie nie rosną, za to rosną te w które już nikt nie wierzy :)
Dnia 2015-09-16 o godz. 17:33 ~Haha napisał(a): > Panie Nikt > Jeszcze długa droga i nauka przed tobą :) > Ps . Znam wszystkich co trzeba znac i wiem co trzeba wiedzieć :) >
I tu się zgadzam, również uważam że człowiek uczy się całe życie :) (choć nie każdy człowiek)
Dnia 2015-09-17 o godz. 21:25 ~NLG napisał(a): > Altus zakładam podtrzymuje a ratuje story o przejęciu.. Nic poza tym.. Ale nie mam nic przeciwko dalekiej północy..
Poczekamy zobaczymy :) Nic na siłę :) Przejęcie po zmianie w radzie jest bliżej niż dalej a w takim scenariuszu Próchnik da zarobić tak jak inne odzieżówki więc w grę może wchodzić ładnych "parę" procent. A kto nie ma to niech nie ma i niech pisze że to ściema ;-)