Jeżeli masz jakieś konkretne informacje to się podziel. A jeżeli mówisz o sprzedaży tych marnych 4000 sztuk (niecałe 17 tyś. zł) [link] to proszę zamilknij, bo bzdury gadasz. Taka sprzedaż nie zasługuje na większą uwagę i miano sypania akcjami.
Dnia 2015-09-15 o godz. 13:41 ~tak napisał(a): > Olać komunikaty. Nie wątpliwie jakaś lebiega od w dłuższego czasu sprzedaje. Wystarczy troszkę poobserwować.
Był tu swego czasu niejaki Mieszkało. Sprzedawał i sprzedawał... oczywiście za bezcen. Mam nadzieje że drugi taki jełop się nam nie trafi:)
myślicie ze bedzie walił pakietami , codziennie po troszku aby nie siać paniki , a za pół roku bedzie dopiero informacja o transakcjach na spolce . Już w tej spolce to przerabiałem
Witam Panie Prezesie, przepływy w firmie generują gotówką którą trzeba na coś przeznaczyć i moje pytanie właśnie tego dotyczy, co dalej? ( wzrost organiczny, przejęcie, duża dywidenda w przyszłym roku)
Proszę jeszcze o trochę cierpliwości. Mam nadzieję, że w ciągu 1 m-ca będziemy mieli informację o ciekawym projekcie. I to nie z naszego core-biznesu :-) Pozdrawiam. __ odpowiedział(a): Grzegorz Żółcik
Dnia 2015-09-25 o godz. 20:25 ~falubaz napisał(a): > Witam Panie Prezesie, przepływy w firmie generują gotówką którą trzeba na coś przeznaczyć i moje pytanie właśnie tego dotyczy, co dalej? ( wzrost organiczny, przejęcie, duża dywidenda w przyszłym roku) > > Proszę jeszcze o trochę cierpliwości. Mam nadzieję, że w ciągu 1 m-ca będziemy mieli informację o ciekawym projekcie. I to nie z naszego core-biznesu :-) Pozdrawiam. > __ > odpowiedział(a): Grzegorz Żółcik > > Szykuje się niespodzianka :)
No to czekamy:) Bardzo potrzebne jest w obecnej sytuacji (głusza & cisza) pozytywne info. Ciekawe, ciekawe...
Dnia 2015-09-25 o godz. 20:25 ~falubaz napisał(a): > Witam Panie Prezesie, przepływy w firmie generują gotówką którą trzeba na coś przeznaczyć i moje pytanie właśnie tego dotyczy, co dalej? ( wzrost organiczny, przejęcie, duża dywidenda w przyszłym roku) > > Proszę jeszcze o trochę cierpliwości. Mam nadzieję, że w ciągu 1 m-ca będziemy mieli informację o ciekawym projekcie. I to nie z naszego core-biznesu :-) Pozdrawiam. > __ > odpowiedział(a): Grzegorz Żółcik > > Szykuje się niespodzianka :)
A ja się pytam gdzie ta informacja o "ciekawym projekcie" ????
Dnia 2015-10-19 o godz. 09:15 ~Pytanie napisał(a): > Dnia 2015-09-25 o godz. 20:25 ~falubaz napisał(a): > > Witam Panie Prezesie, przepływy w firmie generują gotówką którą trzeba na coś przeznaczyć i moje pytanie właśnie tego dotyczy, co dalej? ( wzrost organiczny, przejęcie, duża dywidenda w przyszłym roku) > > > > Proszę jeszcze o trochę cierpliwości. Mam nadzieję, że w ciągu 1 m-ca będziemy mieli informację o ciekawym projekcie. I to nie z naszego core-biznesu :-) Pozdrawiam. > > __ > > odpowiedział(a): Grzegorz Żółcik > > > > Szykuje się niespodzianka :) > > A ja się pytam gdzie ta informacja o "ciekawym projekcie" ????
============================================================== Czy jakieś info poza tym że ING sprzedało akcje było. Może coś przeoczyłem. A tak swoja drogą to ten Żółcik to dobry kłamca. Sytuacja informacyjna jak w najgorszym okresie istnienia spółki. Nic tylko pogratulować.