ja widze kolejno 1.1266, 1.1240, 1.1190 - ktore bedzie nie wiem, chociaz 1.1190 jest najmniej prawdopodobne, bo przed spadkiem duzym jeszcze powinnismy pojsc w gore teraz to mnie nic nie zdziwi, po prostu trzymam reke na pulsie :)
dziwic sie rzeczywiscie trudna bo teraz to wyrazne szachowanie kto kogo przetrzyma nie zakladam juz wyzej wyjscia niz ostatni szczyt przynajmniej na razie najwyzej krotkie abc
za duzo pozycji na krotkiej na s a chca w gore wiec maja problem pisalem wczoraj 1sze to 1,1330 a zdolu to ile sie da u mnie 74 proc na sce to rzadkosc wiec powini wyskoczyc wyzej mi to gall doloze ski najwyzej
wyglada na to, ze dolek byl (u mnie przynajmniej) na 1.1258, czyli zrealizowal sie 1 z moich celow (1.1266) - pare pips to granica bledu wzielam Lke na 1.1269
zostana tak w srodku na noc poustawiam oczek ski na edku i spie dzis i tyle namordowalem sie z dolarem od wczoraj i dzis sie usrednilem na nizej 3,7150 wiec luzik sen spokojny juz
wyglada na to ze nie, rysuja teraz trojkat chyba - ciekawe jakie wybicie bedzie ? z reguly jest kontynuacja ale zdarza sie trojkat tez na zakonczenie ruchu, wtedy mielibysmy koniec Ski i edek UP - zobaczymy :)
Nie wiem kiedy pakować dolara jutro czy w czwartek przed Fedem .Jeśli Fed nie podwyższy stóp a dzisiejsze dane z USA to raczej potwierdzają { słabiutkie } to dolar i tak nie powinien już za dużo tracić zakładam że na edku może dojść 1,16 xx to dolar nie niżej jak 3,67xx ato dobra cena do zakupu patrząc na ostatnie miesiące wahań dolara Przyznam szczerze że myślałem że dolca odkuoię jeszcze przed fedem w cenie 3,50-3.60 ale przeliczyłem się.
no to mamy takie same "prognozy" - pisalam tu juz o 1.16/1.165 jako cel wzrostu edka i tez myslalam ze pojdzie to przed fedem i dopiero fed zdecyduje czy edek dalej up, czy down, jednak mamy co widac :) jesli chodzi o stopy to rowniez sadze ze nie zostana podniesione
nie bedzie szalenstw bo jesli nie podniosa stop to tylko krotkie wybicie nie wierze az w 1,16 bo to nie trzymaloby sie ramek byloby za proste gdyz zawsze bedzie ryzyko ze pazdziernik moga te stopy podniesc i tak co miesiac do znudzenia a podniosawg mnie nie na posiedzeniu fedu by wykrecic typowy gsssowski numer---zarabia tylko ten kto wie no ale czwartek blisko pozyjemy zobaczymy