padaka a ten od tych 265k na sS to sie kompromituje straszy akcjami za 0,5 mln przy obrotach po pare tys. poprostu żenada nawetb jakby dał te 265k na K to i tak tu nic nie drgnie
p.rys tak sobie mysle że może lepiej by było żeby ten koles z objawami choroby pszychicznej straszący tymi 265k na S serio to puscił moze wtedy by cos ruszyło ? jestem ciekaw gdzie wtedy by był kurs :)
jak Wajda chce to mu mogę sprzedać swoje papiery ale nie za te grosze! niech podciągnie kurs o złotówkę to mu wszystko oddam i jeszcze podziękuję ;) pozdro dla żelaznego
Panowie, trzeba być uważnym czytając takie informacje, nie było info o kolejny m zakupie osób ,które muszą informować o zwiększeniu udziałów, a też ostatnie obroty nijak nie mogły zwiększyć udziałów Wajdy do tego poziomu. Policzyłam to zaraz po podaniu przez Rysia tej niepokojącej informacji :-)
- Paweł Kuch w-prez. - 2 625 000 -Andrzej Rymuza w-prez.-1 762 500 -Andrzej Sapierzyński członek RN - 394 449+374 286 - jeszcze ewentualnie jakiś słup przynajmniej te 265
Na tej spółce nic nie zarobicie siedzę tu ponad 3 lata umoczony ponad 3 zł , niby dobre wyniki a totalna stagnacja .. tu może się coś ruszy jak ogłoszą upadłość hahaha bo tylko takie spółki na bananowej rosną.. zupełny brak sternika ..