http://stooq.pl/q/a/?s=usdpln&i=360&u=14538390 teoretycznie moze dzis bylo denko 3.7050 to wspacie dno z lipca mamy 206 denko a dzis bujanie 3,72-3,74 na eur/dol opor 38fb wytrzymal na razie dalej 1,1311 opor z gory zas w dol a to tyle ile da feeed bo on coraz blizej
Borowanie pod 2/3 do 3,68 maxxxxx o ile nie zanegują spadając tej falki, a wtedy strach się bać he he he 3,70-71 to już dobry poziom na zakupy kto umie się szybko wyczyścić na małym spreadzie.
dobrze powiedzial gość (wczoraj chyba) ze do srody eurusd bedzie roslo - tak to wyglada jak dotad wg mnie powinni zrobic 1.16/165 co najmniej wszystko dalej zalezy od fed - jesli stop nie zmienia to na spokojnie moga zrobic slawetne na tym forum 1.18, jednak jak je podniosa to bedzie z czego spadac :) gdzies przeczytalam ze wg Citi stopy Stany podniosa - naganiaja ? ;) a moze jednak zaskocza rynek bo teraz wszyscy mysla - nie, nie podniosa, bo nie beda sobie strzelac w stope jak zwykle wiec wielka niewiadoma :) podsumowujac - wg mnie 1.16/1.165 powinnismy zobaczyc, a co dalej to zalezy od fed
a trzymajac sie kresek 1,138-1.145 na poczatek wiadomo jesli chca udowadniac ze to eur ma rosnac czyli dolar wsparcie 3.68-3,7 wiadomo psycholog poziom zas co dalej to czwartek
juz ci pisalem taki obraz to trzeba miec w oczach i to widziec wczesniej a nie pytac jak rynek juz podszedl do 1,1376 to byla super ska na 30 pip lub wiecej nie mam javy nie chce mi sie tym zajac i nie ogladalem od soboty swojego wykresu dlatego masz inny wykres on robi bledy wg mnie w rozpisce fal ale masz jasnosc i widac nawet to co podsaje stella do ilu moze dojsc czyli 1,16 cos tam z kawalkiem
he he he hejka jolu dno juz wstepnie bylo szukamy pozycji sprzedaj niestety jutro fed wiec i wzrost moze byc malutki wiec wg zasad 3,745-3,755 poz sprzedaj na krotko bo 3 grosze tez dobre
kupowalem wszystko nizej 3,687 a co dalej to juz ????? zobaczymy czy na uczniaka cene zejda w tym tyg ja jak \wykle nie dowierzam dobra cena byla wg mnie
3,8 bylo czyli z 15 groszy spadek to normalka przy dolarze zakladam ze powoli mozna skladac juz dolarki bylo 3,665 dzis wiec dno ruszyli tez uwazam ze to juz pora na lekki odwrot
No ja też kupiłem bardzo małą sumkę USD na Aliexpres zakupy skoro mówicie, że wmiarę promo:)) Trochę przegapiłem bo wyszło ze spredem po 3.69 bo wcześniej nie mogłem:))) A taki sobie skórzany portfel upatrzyłem na te źieleńce - będzie pasować:)))
Ja odkupiłem tylko te co sprzedawałem po 3.87 a po chwili było ponad 3.9 ale trudno nie załapałem na maxa wtedy górki. Była taka wariacja kiedy był FED kilka miechów temu:))) Była super winda takie coś to lubię - eh A kurde Euraka tak mieszają w miejscu bo ja Eurakowy stanowczo. Z dolcami grubo nie wchodzę mam cykora tyle co na zakupy i trochę tak ( to w sumie trening przed być może poważniejszym:))) Na dolcu można stanowczo lepiej zarobić ale Euro jak pisałem wcześniej jest dla mnie bezpieczniejsze.