Niestety moj drogi Kisie rozczaruje Cie bo nie posiadam takich inf, ale mam nadzieje ze ten pa@ac od krajowej dystrybuicji preznie dziala. Posdrawiamserdecznie :)
Dnia 2015-09-12 o godz. 23:27 ~Ktoś_Jorg napisał(a): > Jest wzrost, procentowo znaczny, ale ilościowo juz mniej znaczny. > > Wszystko skupia się na aptekach i może na rozmowach z drogeriami, o ile są.
Nie wiem jak w sieci, ale w aptekach zdecydowanie musiala się zwiększyć sprzedaż produktu. W kwietniu br miałem problem z dostaniem balsamu, musiałem czekać aż sciagna go z hurtowni. W poprzednim miesiącu byłem w 5 różnych aptekach i w każdej był towar dostepny, zarówno żel i emulsja, cena bardzo atrakcyjna, skład dużo lepszy od droższych odpowiedników, jedynie jakość tubki/ opakowania wydaje się słabsza. Dodam że mieszkam w 3miescie. Jak w waszych miastach z dostępnością emolliere?
U mnie tylko są dostępne ale po ściągnięciu ich z hurtowni. Region: Śląsk. Obserwuje sprzedaż internetową i widzę coraz większy ruch, jest optymistycznie, czekam az te dwa nowe produkty wprowadza na rynek, na zime powinny być wsam raz i iśc jak ciepłe bułeczki.