• NWZ Autor: ~org [31.0.3.*]
    1. Brak Narkiewicza -  niespodzianka...?
    2. Co to jest Hosta Enterpise
    3. Pani Patrycja Zalewska to...
  • Re: NWZ Autor: ~konkwistador [178.42.17.*]
    wychodzi nato ze to córka zalewskiej …….. w młodej sile młoda wiara
  • Re: NWZ Autor: ~org [31.0.2.*]
    No widziałem, że młody PESELEL, zaczyna się od 90.. Po co te gierki tylko się zastanawiam. Młoda ma zarobić parę kilo w RN miesięcznie? Nie lepiej znaleźć inną pracę po protekcji mamusi, a nie poprzez  kupno akcji prze nią...
  • Re: NWZ Autor: ~org [31.0.2.*]
    P.s. to bardzo "profesjonalne" podawać publicznie PESEL, szczególnie osoby zarządząjącej,  w kontekście ochrony danych osobowych...:) Myślę jednak, że to może być jeszcze większa klapa stulecia tej spółki, albo dael tysiąclecia...:)
  • Re: NWZ Autor: ~org [31.0.3.*]
    Jeszcze jedno...). Co ty Konkwistadorze myślisz o przyszłości tej spółki, jeśli wolno zapytać?. Jesteś wszak "starym" Druhem tutaj odkąd pamiętam...:)
  • Re: NWZ Autor: ~Maksymilian [31.175.57.*]
    Bardzo prosze podpowiedziec mi w jaki sposob i gdzie moge znalezc tresc uchwal poddanych pod glosowanie w dniu wczorajszym,serdecznie dziekuje.czekam.
  • Re: NWZ Autor: ~org [194.50.214.*]
    A nawet na tej stronie są na dole komunikaty: https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=CALATRAVA
  • Re: NWZ Autor: ~Maksymilian [31.175.57.*]
    Bardzo prosze o podpowiedzenie mi w jaki sposob moge zapoznac sie z trescia uchwal poddanych pod glosowanie w dniu 10 wrzesnia 2015 r,gdzie to znalezc ?Pozdrawiam serdecznie i z gory dziekuje.
  • Re: NWZ Autor: ~jasiek [31.6.184.*]
    Jak pisałem że kupię po 0,40 to spadła na mnie fala krytyki , ja się nie śmieję bo sam mocno się przejechałem na tym gniocie ale realia tutaj są jakie są.
  • Re: NWZ Autor: ~Nowy [83.7.82.*]
    Cosik wielgachne obroty na trawie - mozna sprzedawac ile sie chce i ile sie mo
[x]
CALATRAVA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.