dawny akcjonariusz cwpe właśnie został skazany na rok więzienia wyrokiem za oszustwa i manipulacje kursem spółek link: http://www.parkiet.com/artykul/1439978-Wyrok-za-oszustwo-kosztem-Radia-Maryja.html chodzi o niejakiego janusza b. który swego czasu chętnie się udzielał na forum i tu na wątku jako bankier1972 - nazywał sam siebie analitykiem finansowym, straszył procesami i sądami a teraz sam ma wyrok heheh za oszustwa heheh jaja
a sama spółka istnieje już tylko na papierze ciekawe kto na dln śląsku przejmie część rynku dotacji ?
..nie tylko Januszowi się należy bo przecież sam nie działał , myślę że to dopiero pierwszy wyrok bo od czegoś trzeba zacząć.. w kolejce powinni czekać przynajmniej Krauze.. majestro Patrowicz.. bo ci ostatni to chyba rekordziści wałka.. a u nas na dziennym pokazał się sygnał kupna..może pod kawałek tortu ??
dodam jeszcze że posypią się zlecenia od VTI i nie tylko ARI już teraz ma masę roboty, wierzcie mi wiem co piszę, a to może się jeszcze bardziej przyspieszyć
btw. miałem kiedyś VTI, zarobiłem 50% i wyrzuciłem po 50 gr :( teraz takiego błędu nie zrobię