Ta wycena była na koniec 2013 a teraz Gtrinity ma 80% GOLDENMARK a tam całą Mennice Wrocławską i wszystkie firmy związane z handlem i przerobem złota i kamieni szlachetnych.To będzie z pewnością już wyższa wycena.
Spokojnie,tu animator probuje kreowac wycene akcji,teraz nalezy skubac po trochu,akcji w wolnym obrocie bedzie nie wiecej jak 50 tys szt(ff147tys).Byc moze zostanie wykorzystane wejscie na rynek glowny Mennicy wroclaw,wtedy opchna czesc akcji.Wedlug moich informacji i pobieznych obliczen Gtrinity jest warte ponad 300mlnzl. Wycena akcji jest z kosmosu,kupuje za kazde wolne srodki,do konca roku bedzie duzo wyzej a ja i tak sprzedam dopiero po wejsciu Mwroclawskie na GPW,pozdro
Jak sie dowiem to Ci powiem;)Choc nie wydaje mi sie ,zeby to mialo jakies znaczenie.Po obrotach i wzroscie kursu bedziemy widziec czy jest decyzja...spekulanciki na szczescie naie maja tych akcji wiec ,tylko cierpliwosc.Od dawna masz akcje?
He ok.Ale mi się nie spieszy.Teraz naprawdę trudno jest kupić powyżej 1000 .Oby było tak jak mówisz z szybkim wejściem Mennicy.Wtedy nie będzie zmiłuj.
Mam tam dojscie do kogos ,ale niestety nie bezposrednio i na razie czekam na informacje -kiedy zamierzaja wejsc.Wedlug informacji prasowych z poprzednich lat ,to mieli wejsc w 2015/16
To prawda.Dziwi mnie jednak ta ogromna rozbieżność w cenie rynkowej a tym co mają w portfelu.Oprócz Mennicy tam jest także min Solina sp zoo.O tej firmie bardzo mało wiadomo oprócz tego że zajmuje się konstrukcjami z PVC
Tu masz ciekawe info: "Do obrotu zostało wprowadzonych łącznie 1 294 369 akcji serii A, B1-B8 oraz C1-C5, stanowiących 100% kapitału zakładowego spółki. Akcjonariusz Acino Corporation Limited, podmiot powiązany z prezesem Zarządu Emitenta, w umowach z subskrybentami akcji serii C2 zobowiązał się wyłącznie wobec nich do czasowego ograniczenia zbywalności akcji (umowa typu lock-up) przez okres 24 miesięcy. Powyższe zobowiązanie nie będzie obowiązywać w przypadku, gdy Acino Corporation Limited zbędzie inwestorowi instytucjonalnemu pakiet co najmniej 5% akcji w Spółce przy wycenie 100% akcji Emitenta na poziomie co najmniej 54 mln zł bądź gdy Acino Corporation Limited zbędzie akcje w ofercie publicznej poprzedzającej debiut Spółki na rynku regulowanym GPW S.A."
Wszystkie te wydarzenia wypadają na 2015/16.Być może zmiany w zarządzie to początek konkretnych działań w spółce i rok 2016 okaże się przełomowy.Upublicznienie Mennicy i koniec pickup czyli lepsza płynność i urealnienie kursu
Ja poczekam jeszcze chwile,jak wystawia z kilkaset szt to wezme w jednej cenie, bo tu takie cykanie przez animatora a jak chcesz kupic to akcje sa ale 15%wyzej i to 200szt grrr;)
Moim zdaniem Gtrinity sprzeda mennice i weźmie za nią grube miliony.Potem jako firma inwestycyjna i pośrednio poprzez Pana Radka Tadajewskiego zainwestuje w OORT firmę o światowym zasięgu gdzie prezesem jest ów Pan.I to dopiero będzie ich złoty interes.
Fakt faktem, wyjatkowo atrakcyjna spolka, z takimi wskaznikami 20zl robi bez problemu,az dziwota,ze jej nie zauwazono.Czekam na ostry ruch i dobieram;)