• o co tutaj chodzi? Autor: ~ss [83.9.195.*]
    rekomendacja analityków i na 50,1 i od razu spadek o ponad 4%, następnego dnia odbicie prawie 5% - czyżby rekomendacja tylko po to aby zrobić zakupy?
  • Re: o co tutaj chodzi? Autor: ~Gonzo [195.26.76.*]
    Co jest kurde, jeszcze chwila i mi sprzeda na stopie!
  • Re: o co tutaj chodzi? Autor: ~zaq [37.47.35.*]
    Mniejszy zysk niż się spodziewano , dodatkowo chodzą pogłoski o niepewnym kontrakcie bodajże z firmą Begros z Niemiec.
  • Re: o co tutaj chodzi? Autor: ~Gonzo [195.26.76.*]
    No i się zacięło, kurs jest taki jak w połowie 2014 roku. Mamy boczniaka, a kto wie czy nie zacznie się trend spadkowy.
  • Re: o co tutaj chodzi? Autor: ~BICO [193.19.124.*]
    Wyniki powinny być lepsze r/r . IIIq to wypadek przy pracy.. Oprócz wyższych przychodów wpływ na to może mieć także rekordowo niska cena surowców (drewna). Dywidenda min tyle co w zeszłym roku + nowa fabryka. Na kurs negatywnie wpływa duży akcjonariat funduszy. Ludzie umarzają jednostki to coś muszą sprzedawać. Jako indywidualny czekam i w miare pojawienia się wolnej gotówki dokupuje. Gdy ogólne warunki na giełdzie się poprawią to fundusze w pierwszej kolejności będa kupowały akcje dobrych spółek takich jak Forte
  • Re: o co tutaj chodzi? Autor: ~ss [83.28.72.*]
    Tylko ile jeszcze spadnie do czasu jak fundusze wybirą sie na zakupy, jest zła atmosfera wokół giełdy, a w takim wypadku ludzie raczej nie inwestyją w fundusze, 
    Do tego inwstycje - wiec nie liczył bym na dywidende
    Mam trochę akcji, ale jak jeszcze trochę spadnie to sprzedam i poczekam na zmianę trendu na szerokim
  • Re: o co tutaj chodzi? Autor: ~ania [85.198.198.*]
    ja kupilam sobie meble Forte do kuchni , fajne
    A o co chodzi tutaj co pisza ? czy meble beda tansze ? jakas promocja
[x]
FORTE -1,79% 21,90 2026-03-06 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.