• Moim zdaniem Autor: ~Dziadek [62.182.150.*]
    Moim zdaniem to bardzo dobry raport ! Jeżeli nastąpi rozliczenie za wyk.prace - a to już niebawem do spółki wpłynie sporo kasy .
    Na chwilę obecną wycena wydaje się być bardzo atrakcyjna , dlatego nie rozumiem sprzedających - chyba że te zlecenia na S po kilka tys.szt. stawiane są celowo , aby sprowokować niecierpliwych do oddania akcji po niższych cenach ?
    Inaczej np. "zawodnik" stawiający S na ponad 6000szt. przy niewielkiej płynności sra pod siebie - innym zaniżając przy tym kurs !
    Sądząc po raporcie 3kw , oraz końcówka roku zapowiada się bardzo obiecująco !
    A co Wy o tym myślicie ?
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~CiotkaHermenegilda [109.173.220.*]
    Generalnie podobne refleksje. Chociaż :) Być może ktoś wie coś więcej, ktoś blisko źródła, a że ma dużo akcji kupionych po atrakcyjnej cenie sprzedaje ile wlezie.
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~tor [5.172.247.*]
    Ja jestem podobnego zdania i gdybym miał akurat wolną gotówkę to bym zabrał gościowi połowę tego straszaka co wystawił na S zapewne ze stratą bo jak inaczej? Też uważam że końcówka roku będzie bardzo dobra dla nanotela i kurs 2,50 to będzie marzenie ściętej głowy.
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Trojan [83.15.81.*]
    Baju, baju bedziem w raju.... Nie ty jeden próbujesz zaczarować kurs, żeby nie leciał na łeb na szyję. Moim zdaniem trzeba się jak najszybciej ewakuować.
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Dziadek [62.182.150.*]
    Do Trojana W takim razie co ty tu jeszcze robisz ? Skoro jesteś innego zdania to nie narzekaj tylko oddaj co masz i przeskakuj na inną spółkę - na pewno będzie ci lżej !
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~kc [178.217.249.*]
    Wojtek masz jeszcze te akcje bo ja chyba zacznę kupować.
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~wojtek [83.27.85.*]
    wystawiłem ale nikt nie chce kupic
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~wojtek [93.175.118.*]
    jakaś menda się podemnie podszywa ,,,,,,,,,,,,, mam i powolutku kupuję
    Pajace
    Czy ktoś wie na co liczą pajace z S po kilka tys. na tak mało płynnej spółce ? Są mądrzejsze sposoby na zbycie !
    Może któryś z nich da głos ?
    A co Wy na to ?

Najbardziej dostali najmniej wytrwali.
    Moim zdaniem nie było powodu do tak dużej przeceny , a wysyp panikarzy dał tylko okazję do zakupów po atrakcyjnych cenach !
    Kto skorzystał już jest nieżle zarobiony ! Czytając ostatnie raporty widać wzmożone zainteresowanie i stosunkowo duże obroty ,więc można domniemywać ,iż jest to dopiero początek drogi na północ !
    Powodzenia

• Re: Moim zdaniem Autor: ~Bob [62.182.150.*]
    Dwa dni temu na + 15% przez cały dzień mozna było upchnąć stosunkowo dużo akcji.
    Od wczoraj nie rozumię sprzedających np. na -6 , czy -10% ???
    Raport OK , perspektywy OK , drożej (np.+10,+12,czy nawet 18% )nie sprzedali , a wczoraj na -10% coś poszło ,więc nie rozumię sprzedających ?
    Moim zdaniem sami dołują kurs , a potem jęczą , bo straty !
    Może któryś z nich mnie oświecić ?
    Nie czytają , czy nie mają obrony na swoją głupotę ???
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~nano [188.116.35.*]
    Ale widzisz, że te spadki sa robione za pomoca kilkuset akcji góra tysiac dwa.

Tym sie nie ma co przejmować.

Ale taki zasrany ynvestor miesza swoją głupotą !
  • Re: Moim zdaniem Autor: ~Marek [89.66.211.*]
    popyt siadł a to dobrze nie wróży powrót do bazy
    Nie mogę nadziwić się kretynom , którzy bez problemu takie ilości mogli sprzedać np.po 3,10 - 3,20 !!!

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.66.211.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NANOTEL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.