Moim zdaniem to bardzo dobry raport ! Jeżeli nastąpi rozliczenie za wyk.prace - a to już niebawem do spółki wpłynie sporo kasy . Na chwilę obecną wycena wydaje się być bardzo atrakcyjna , dlatego nie rozumiem sprzedających - chyba że te zlecenia na S po kilka tys.szt. stawiane są celowo , aby sprowokować niecierpliwych do oddania akcji po niższych cenach ? Inaczej np. "zawodnik" stawiający S na ponad 6000szt. przy niewielkiej płynności sra pod siebie - innym zaniżając przy tym kurs ! Sądząc po raporcie 3kw , oraz końcówka roku zapowiada się bardzo obiecująco ! A co Wy o tym myślicie ?
Generalnie podobne refleksje. Chociaż :) Być może ktoś wie coś więcej, ktoś blisko źródła, a że ma dużo akcji kupionych po atrakcyjnej cenie sprzedaje ile wlezie.
Ja jestem podobnego zdania i gdybym miał akurat wolną gotówkę to bym zabrał gościowi połowę tego straszaka co wystawił na S zapewne ze stratą bo jak inaczej? Też uważam że końcówka roku będzie bardzo dobra dla nanotela i kurs 2,50 to będzie marzenie ściętej głowy.
Baju, baju bedziem w raju.... Nie ty jeden próbujesz zaczarować kurs, żeby nie leciał na łeb na szyję. Moim zdaniem trzeba się jak najszybciej ewakuować.
Do Trojana W takim razie co ty tu jeszcze robisz ? Skoro jesteś innego zdania to nie narzekaj tylko oddaj co masz i przeskakuj na inną spółkę - na pewno będzie ci lżej !
Pajace Czy ktoś wie na co liczą pajace z S po kilka tys. na tak mało płynnej spółce ? Są mądrzejsze sposoby na zbycie ! Może któryś z nich da głos ? A co Wy na to ?
Najbardziej dostali najmniej wytrwali. Moim zdaniem nie było powodu do tak dużej przeceny , a wysyp panikarzy dał tylko okazję do zakupów po atrakcyjnych cenach ! Kto skorzystał już jest nieżle zarobiony ! Czytając ostatnie raporty widać wzmożone zainteresowanie i stosunkowo duże obroty ,więc można domniemywać ,iż jest to dopiero początek drogi na północ ! Powodzenia
Dwa dni temu na + 15% przez cały dzień mozna było upchnąć stosunkowo dużo akcji. Od wczoraj nie rozumię sprzedających np. na -6 , czy -10% ??? Raport OK , perspektywy OK , drożej (np.+10,+12,czy nawet 18% )nie sprzedali , a wczoraj na -10% coś poszło ,więc nie rozumię sprzedających ? Moim zdaniem sami dołują kurs , a potem jęczą , bo straty ! Może któryś z nich mnie oświecić ?