Czy fundy to debiel?kupywał po 28 a teraz walą po 5 zeta a teraz do funda:KTO WAM ZAUFA DEBILE???lUDZIE NIE WIERZCIE W OBIETNICE ZYSKU TO ZWYKLI OSZUSZCI I NACIĄGACZE MASZ KASE INWESTUJ SAM
ludzie potracili bezpowrotnie majątki, ale los ! ja to jestem drobny leszcz straciłem 5 tys ale ci co mieli dużo stracą jeszcze wiecej bo kurs tylko spada
Proste - Fund jak traci płynność musi ściągać kasę. Skąd. Teraz to skąd się da, więc matołki muszą sprzedawać bo ludzie wycofują się z Fundu i zawsze coś im trzeba dać.
to jest przypadek kliniczny do zdiagnozowania przez fachowca : spada bez prób odbicia od lipca 2013 z poziomu 35 zeta , czyli już ponad 8 razy. To jest własnie ciekawe że bez próby odbicia , choćby zdechłego kota. Tochyba wskazuje że primo było kolosalnie napompowane a secundo? Macie jakieś pomysły. Przecież nie było tak że przez te dwa laty były wyłacznie złe wiadomości i złe wyniki. Wyniki były różne : dobre , złe . W 2014 była jeszcze dywidenda z a 2013 itp. Czy to odbije i z jakiego poziomu?
Secondo: Fund BZ WBK który kupił po 28 zł ZUK wysypuje bo ludziska uciekają z tym co zostało z funduszu a ten ma słabą płynność... Fundusz swoje zarobił na pięknym zarządzaniu, nie ma co. A ludziom tłumaczą, że inwestowanie wiąże się z ryzykiem. Buahaha,
Fund się wysypie to i będzie odbicie i to ostre. Może nie na 36 czy 28 ale na 16-20 to odbije. Więc ci, co to wiedzą wykorzystują ten czas na zakupy, czego szczerze gratuluję jako obserwator. Oczywiście jest to moje skromne zdanie małego zuczka.;-)
Jak wchodził bz i inni to na stole były inne rozwiązania legislacyjne dotyczące oze, handlu certyfikatami etc. a ich produkty były spięte z tamtym okresem. Teraz mamy inne oze i kierunek na najbliższe lata też raczej nie do zmiany stąd tak mocno się zuk posypał. Jak dodamy spadające ceny surowców energetycznych w tym węgla, ropy, gazu, itd. to nie ma co tu szukać. Jedyne czym się bronią to budowlanką i ochroną środowiska ale to połowa biznesu a kasa z tego dla właścicieli i zarządu.. Nie widzę tu możliwości o których napisałeś tj. okolice 20 - raczej 3 z przodu i to wkrótce - niestety
nie wiem dlaczego piszesz o tak niekorzystnych rozwiązaniach dla nich w zakresie oze? Przecież było i pozostało wspólspalanie , czyli na pellecie można zarabiać. Ja licze na to że do wyniku dołoży sie projekt w zakresie kotłowni na biomasę, zktórego przez 3 lata przerobia 25 mln. Wczesniej nieźle wychodzili na projektach z dofinansowaniem., oby tak było i tym razem
no i znowu niżej, głównym nie zależy juz na kursie cały zysk idzie na wynagrodzenie RN i Zarzadu a jak kurs spadnie na 2 zeta lub niżej a spółka nie zbankrutuje skupią reszte akcji od leszcza po co przepłacać
ktoś obserwuje notowanie lub transakcje?jesli tak to Prosze o wasze opinie?jak dla mnie spadnie nizej ale ktos to skupuje tylko kto?komu opłaca sie walic akcjami z ukryciaka?czy fundy to debile?
A członek RN skupuje aż miło. Pozdrowienia dla Pana, Panu gratuluję. Czekamy na dobre wieści. https://www.bankier.pl/wiadomosc/ZUK-Nabycie-akcji-przez-czlonka-Rady-Nadzorczej-7277998.html
Z jednym się zgodzę, że dziwne były te transakcje tzn. były umówione więc nic z rynku nie skupił, a od tego co kupił to resztę za akcje pewnie pod stołem?? I jeszcze to wciągnął żeby zaraz walić w rynek.. ehh czarne chmury ciągle nad nami
z tego co słyszałem spółka jest zadłużona na ponad 50 mil zł, w każdej chwili banki mogą wstrzymac kredytowanie i może być upadłość likwidacyjna jesli dalej bedą straty - dlaczego wiec RN I Zarzad tak doja spółkę z kasy - dlaczego pobierają tak ogromne wynagrodzenia skoro wyniki pracy osiągają tak kiepskie