Dnia 2015-09-07 o godz. 11:39 ~szejen napisał(a): > mnie to wcale nie dziwi jaka spolka taki kurs, zreszta dla mnie to totalne dno w ktore nie zainwestuje ani grosza.
Pewnie, to padalec nic nie warty , poza tym prezio leje na spółkę, bo chce zostać senatorem .
Dnia 2015-09-07 o godz. 12:05 ~delfin napisał(a): > i co jeszcze ? > ktoś jeszcze jakąś bajeczkę zna? > spokojnie spokojnie zainteresowania niema ale będzie
Bajeczka to będzie jak ten gniot wypadnie z GPW przy 5 alercie bo to spółka groszowa .
Dnia 2015-09-07 o godz. 13:12 ~luzak napisał(a): > Zanim jeden się domyśli czemu nie rośnie, drugi kilka razy kupi po 0,12 i sprzeda po 0,19
Właśnie tak! Sam zarobiłem już kilkanaście kawałków na tej super spółce. Teraz znowu odkupię po 0,13 - 0,14 i znowu do góry. Pięć groszy na akcji, to 500 zł za każde 10 000 sztuk, praktycznie bez ryzyka. Czy trzeba coś więcej? Może w końcu ruszy znacznie wyżej i da zarobić mały majątek. Póki co należy się tym po prostu pobaić!!
Dnia 2015-09-07 o godz. 11:57 ~bolec napisał(a): > szachrajstwo, ale tu przy 0,12 można zarobic 80%
moze i te 80% skacze ale na jakim obrocie , tu sie nie da za wiele wyciagnac no chyba ze Ty wszystkie akcje skupujesz na dołku :) ... co do kupna po 0,12 to udalo mi sie kupic swego czasu 10k akcji, wiecej cos nie dalo rady i sprzedalem po 0,23 wiec wpadlo do kieszeni 1000 zł po odliczeniu podatku (pozniej skoczylo na 0,28) , zaryzykowalem i mialem fuksa nic wiecej :)
Brawo! Ponad 100% zysk. Gratulacje. Też kiedyś miałem to ścierwo i byłem na nim w plecy ale uśredniłem do 0.18 sporymi zleceniami po 0.12. Sprzedałem w samej górce po 0.28 i aż do dziś nie mogę się nadziwić jakiego miałem z farta. Korciło mnie by kupić przed wynikami ale po przemyśleniu stwierdziłem że ryzyko jest zbyt wysokie.
spoko :) o ile sobie przypominam to juz kiedys to napisales na forum ze wyszedles na prosta przy 0,28 , mi sie raz udalo drugi raz nie ryzykuje bo to czysta spekulacja.