no to piknie.Inwestory musza poweszyc,posprawdzac czy ten Piotrowski nie sciemnia (NIE SCIEMNIA ) i szwupidups skoczy na raz o 10 % jak to na Vigo bywa. Zastanowic sie warto gdzie znadziecie spolke ,ktora zarabia,ma kosmiczne perspektywy i placi od IPO juz dywidende..malo handlowana jest moze ale przynajmniej spekuly nie ma.
podtrzymuje ze z papierow ,ktore mam (inne poczynaja sobie niezle ) Vigo ma najjjwiekszy potencjal.Nie uzywam slow "musi",koniecznie" itp.ale mozecie mnie nazywac zaprzalym karlem finansjery (nota bene mily tytul) gdy sie nie potwierdzi
przykro patrzec. jest rodzaj tzw.inwestora ktory jest stworzonym looserem.trabie od dluzszego czasu ze tu ktos jedna albo siedmioma jak przed chwila akcjami podpuche robi zeby zbic cene i przygotowac sie do brania.AQ jelenie caly czas daja sie na to zlapac. no i sru .PKC na 7 papiera o 4 cos tam % nizej by sekunde przed zamknieciem kupic o 5 zeta taniej 100 papierow.Wyleszczanie jak zawsze tu.zeby Facio kupil za jednym zamachem za 150 tysiecy. a ma z tego co widac ochote na jeszcze za 200tys. bedzie jak na selvicie .nie dajcie sie tak wrabiac plizzz bo zeby bola
Od dluzszego czasu jakies glupki ustawiaja sie i przetasouja w okolicah 231 i pare groszy. I Cholera wie na co licza. Ze sie tez komus chce? moze Jakis napity sprzeda cos tam ale takie skakanie o 10 gr. to jest zalosne.panowie albo chcecie papiera i kupujecie albo idzcie na spacer..szkoda czasu.on nie spadnie.
Juz takie podchody pod cene zakupu o 10zl mniejsza na zbicie kursu koncza sie. To nie to co jeszcze z 0.5 roku temu. Teraz czekamy do pazdziernika gdzie oglosza sprzedaz za 3ci kwartal
ogladnolem sobie wlasnie na Bisnesbarometr wszystkie wskazniki firmy.No niech mnie szlag.podobnie dobrych na rynku nie znajdziesz..i dywidenda...i perspektywy..ii podbieranie /ustawianie 2 akcjami co to bedzie jak sie ruszy..? az sie boje samego siebei
bo sie poskarze.ktos az sika w skarpety by zwalic kurs i wziac kupe papiera..ustawka PKC na 22 papiera i K 350 chialoby sie co.zobaczymy co z tego wyniknie
PEWNIE COS NOWEGO WYMYSLILI TYLKO MIEJSCA MAŁO MAJĄ http://evertiq.pl/news/13803 http://evertiq.pl/news/13384 https://www.youtube.com/watch?v=Wy2ctdyjQ5I https://www.youtube.com/watch?v=e2UfdjfTQlU CIEKAW JESTEM ILE Z TEGO PLACKA UGRYZIE VIGO
ktos potrzebuje na papierosy i chce opchnaac 2 akcje. potem tycie batoniki (chca postraszyc?) a w kominiarce i peruce czeka nasz przeciwnik .Pokaz sie lotrze!
Przychodzi baba do lekarza ..( dermatologa) i mowi: mam trendzik. On: prawidlowe okreslenie to: tradzik ! Ona: Nie!..zrobilam se trendzik spadkowy na gieldzie ..wie Pan po 2 akcje dziennie na PKC i juz... ale pan Dr. niekumaty...to poprosze masc mocno brazowa musze sciemnic jeszcze troche
Wlasnie sie tak zastanawialem o co chodzi z tymi paroma akcjami na 235zl a tu dzis łup ponad 2000 akcji ktos zakupił :D Wtedy wale sie w glowe i mowie do siebie "No taaaaak, klasyka :D"
niezle wala.widac bylo ze ktos bardzo bardzo chceo tej godzinie ponad milion obrotu to niezle. wlasnie klasyka.nic nic i lup. tzn. zapadly decyzje gdzies w zaciszu pt.brac..ten papier..ulica zacznie wlazi pewnie dopiero gdy 245 przebija ..jak zwykle zapozno z tzw.trendem..jeszcze troche i jak zniecierpliwini sie wyprztykaja moze byc milo
Ja tylko nie rozumiem jednego... Patrzę w arkusz zleceń i widzę w sumie ok 1000-1500 akcji z przedzialu sprzedazy 238-450PLN, zatem moje pytanie brzmi. Skad nagle pojawia się sprzedający oddający 5000 akcji?????
wlasciwie jest kwestia czasu tylko (powtarzam sie ) kiedy bedzie rosnac. Jezeli ktos wydaje milion i troche na zakupy to chyba pozytyw. Szyki miesza ta panika na szerokim rynku ale tym bardziej docenia sie ,ze sie np. nie ma KGHu. troszke cierpliwosci, wypad na Weekend a sprawy sie same potocza
Polska pozyskała 940 mln z EBI na innowacje i prace badawczo-rozwojowe same pozytywy ze spółki rozszezenie o nowe produkty i wszystko wokół sprzyja rozwojowi bezpłatna strefa ekonomiczna itp.. jak był bum w chinach to trzymali a jak ostygło to się wyleszczają tutaj musza plowy odleciec od ziarna .
i czas skonczyc! kupuja za setki tysiecy, sprzedaja za pare tysiecy. i mimowszystko w czasie krwawienia na rynku..papier sie broni..co to znaczy..jezeli nie chce spadacto...musi.. rosnac jak mawia komentator