• odpowiedz od GPW Autor: ~error [194.105.132.*]
    otrzymałem odpowiedź od GPW

Szanowny Panie,
    Dziękujemy za przesłane zgłoszenie. Pragnę poinformować, że Organizator ASO ma ograniczone możliwości wpłynięcia na spółkę, aby opublikowała raporty okresowe, niemniej jednak wobec tej spółki wykorzystujemy wszelkie przewidziane Regulaminem ASO narzędzia – tj. zawieszenie obrotu akcjami spółki oraz kary za nieterminową publikację raportów okresowych.
    Jeśli telefoniczny kontakt ze Spółką jest utrudniony, sugerujemy kontakt e-mailowy: biuro@vedia.pl, investor@vedia.pl. W przypadku, gdy nie otrzyma Pan odpowiedzi na pytania zadane droga e-mailową, prosimy o przesłanie ich do GPW. Podejmiemy wtedy interwencję względem Spółki w tym zakresie.
    W przypadku dalszych pytań prosimy o kontakt e-mailowy lub telefoniczny.

Z poważaniem,

Zespół Nadzoru nad Emitentami / Dział Emitentów
    Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie SA
    ul. Książęca 4, 00-498 Warszawa
    T:  +48 22 537 7177
    F:  +48 22 537 7892
  • Re: odpowiedz od GPW Autor: ~artikobra2 [66.249.81.*]
    To pisz odrazu do nich, brak odzewu na e-meile.
    Napisalem do SII ale nic nie odpisali jeszcze.
  • Re: odpowiedz od GPW Autor: ~error [194.105.132.*]
    Napisałem oczywiście a w poniedziałek jeszcze wykonam telefon, do czego zachęcam, numer macie podany jak na tacy. Bardzo dobrze ze napisałes do SII oni mogą być bardzo pomocni w razie ostatecznej draki. Pozdro
  • Re: odpowiedz od GPW Autor: ~piwko [37.47.12.*]
    Ja też pisałem do SII. Czekam na odpowiedź.
    Nie wiem czy Sii odpowie bo u nich trzeba miec czonkostwo za 199pln zeby miec pomoc doradcow,ale poczekamy zobaczymy

Dzwoniłem i będą interweniować na ile im przepisy pozwalają
  • Re: odpowiedz od SII Autor: ~artikobra2 [66.249.81.*]
    Dostałem odpowiedz od SII
    Postawa spółki przypomina tę, którą można obserwować w wielu innych spółkach z rynku NewConnect. Niestety nie mamy żadnych narzędzi prawnych, którymi moglibyśmy przymusić spółkę do przekazania wyjaśnień, niemniej mogę zadeklarować, że w tym tygodniu skierujemy do Spółki pytanie w sprawie publikacji zaległych raportów, wnioskując, żeby przekazała stosowny komunikat w systemie EBI.

Pozdrawiam

--
    Piotr Cieślak

tel.: (+48) 71 332 95 60  |  email:pcieslak@sii.org.pl  |  strona: www.sii.org.pl

• Re: odpowiedz od SII Autor: ~piwko [31.61.140.*]
    Ja dostałem taka sama odpowiedź na sformułowane przeze mnie zgłoszenie. Ale nic, czekam czy spółka będzie raczyła odpowiedzieć SII.
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.