• co dalej? Autor: ~ccc [79.188.101.*]
    macie jakis pomysł na wybrnięcie z tej patowej sytuacji??
    czy pozostaje tylko czekanie?
    może komuś sie udało skontaktować z kimś z firmy?
  • Re: co dalej? Autor: artikobra2 [109.241.85.*]
    Dnia 2015-09-03 o godz. 11:25 ~ccc napisał(a):
    > macie jakis pomysł na wybrnięcie z tej patowej sytuacji??
    > czy pozostaje tylko czekanie?
    > może komuś sie udało skontaktować z kimś z firmy?

a co my możemy wogóle zrobić??
    tel- poczta głosowa
    e-mail- brak odzewu
    może zarząd uciekł wraz z emigrantami do Niemiec
    jedyne to chyba zgłaszać do knf (czy GPW)o braku raportu i kontaktu do spółki, gdzieś tu adres jest w tym wątku
  • Re: co dalej? Autor: ~byłem [83.6.114.*]
    to tylko zagrywka pod ostre wzrosty. odkujecie sie jeszcze . he he

ps. jak madrzejsi uprzedzali, nie tykac smiecia, to kpiny były. no to macie swoje miliony
    . bedzie info, ale o likwidacji. he he
  • Re: co dalej? Autor: artikobra2 [109.241.85.*]
    Dnia 2015-09-03 o godz. 11:42 ~byłem napisał(a):
    > to tylko zagrywka pod ostre wzrosty. odkujecie sie jeszcze . he he
    >
    > ps. jak madrzejsi uprzedzali, nie tykac smiecia, to kpiny były. no to macie swoje miliony
    > . bedzie info, ale o likwidacji. he he

i po co te głupie komentarze ?
    Jak nie chcesz pomóc to się nie dziel swoimi mądrościami
    i po co te głupie komentarze ?
    Jak nie chcesz pomóc to się nie dziel swoimi mądrościami

całymi miesiacami chciało sie wam pomóc. ale zostalismy naganiaczami.
    ps. kilka lat temu, jak kurs chodził ok. 1 zeta, takich jaj nie było. teraz im wiecej zamówien, tym kurs w dół mocniej. no i kolejny rok zawiecha na całe m-ce. to troche wyobrazni trzeba i wiadomo, ze cos nie tak pachnie.
    tak tak. naganiam na spadki, bo chce perełke tanio kupic.
  • Re: co dalej? Autor: ~tik [37.47.39.*]
    Tu chodzi o zmęczenie materiału, tzn. o to aby po odwieszeniu notowań wszyscy sprzedali po taniości.
  • Re: co dalej? Autor: ~error [194.105.132.*]
    pisać gdzie się da, do giełdy, do pism branzowych parkiet, PB oni tez maja w tym swoja cegiełkę w koncu Prezes roku był. Jesli ktoś nalezy do SII to też zgłaszać
  • Re: co dalej? Autor: ~ccc [79.188.101.*]
    tu nie chodzi o to żeby narobić syfu dookoła takimi działaniami bo oni i tak nic nie pomogą a ich decyzje uderzą w nas, zakładając że ta firma jeszcze istnieje

co w przypadku ewidentnego oszustwa, kiedy firma nagle wyparowała tzn istnieje tylko na papierze bo nie zgłosiła wniosku o upadłość, w rzeczywistości nie prowadzi żadnej działalności , kogo będziemy czołgać po sądach i dochodzić swoich praw?

to nie zwykłe szukanie naiwnych przez ubarwiane komunikaty które to można różnie interpretować i ten kto je generuje zawsze wyjdzie z tego obronną ręką
    tutaj to wygląda tak jakby ktoś poprostu wyjął Nam kase z kieszeni, nie ważne czy akcje warte 1gr, 10 czy 15
    ciekawe jak sie czuje szczęśliwy posiadacz pakietu akcji który rzekomo dostał je jako dodatek za udziały w ndel
  • Re: co dalej? Autor: ~error [194.105.132.*]
    to nic nie rób, pisz posty na forum twój wybór. Jeśli kasa została wyprowadzona to będą musieli poprosić o azyl w Chinach. Czym więcej szumu teraz to dla nas lepiej a firma i tak nie ma żadnej wiarygodności
    czyli co, czekamy jeszcze te 4 miechy i wypad z NC, tak poprostu hehe

brak raportu kwartalnego, brak raportu rocznego, brak umowy z autoryzowanym doradcą, brak infa o WZA

piękna sprawa!!
    naprawde polecam wszystkim!

• Re: co dalej? Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Sytuacja jest beznadziejna jeśli chodzi o kontakt ze spółką ale może nie ma co się nakręcać? Zbyt wiele pozytywnych zmian od poprzedniego roku, żeby tak po prostu się zwinęli... może to już część 'wcielania'.... Poziom irytacji i wqrwu rośnie... mam tu spory pakiet ale nie nakręcajmy się bo nic to nie da...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.105.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    ...albo choćby podanie info o zmianie adresu siedziby firmy
    chyba że coś przegapiłem :/
    w okresie zawieszenia, podali ''' cud infa''', ze jest wspaniale i dla ukojenia serc , a rzeczywistosci pewnie to sciema i w celu opóznienia poscigu.i w ogóle czy te wszystkie infa to prawda. jeszcze jak piszecie , ze zadnego kontaktu. ustawiczne, latami emisje PP po 10 groszy, oczywiscie tylko dla własnego grona, zwalenie kursu na nascie groszy, co wielu poczytywało jako - gruby zbiera,wkrótce miliony,. no i jest efekt.
    elektroniczne spółki to raczej drogie imprezy, a nie ułamki centów. tez kiedys wierzyłem w rozwój, wzrost kursu, ogólnie optymistyczne. ale przez lata bytu na nc , spółka max cenowe miała na poziomie zdaje 1,4 czy 1,5 zł to zwatpiłem. a zrezygnowałem własnie przez te PP. tylko sobie, a drobnym nic.ani tanszych akcji, ani dywidendy. tylko kupuj co nadrukuja.
    no to niech sie wala, a obserwuje tylko z sentymentu.
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.