• wracamy do GRY !!! Autor: ~Analityk78 [5.174.102.*]
    do 2 tygodni notowania odwieszone:)
    kredyt w grze:)

tylko pozytywne myślenie.....
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~pasza1 [188.146.7.*]
    Aby notowania akcji zostały odwieszone, oprócz spełnienia warunków, postawionych przez giełdę w celu uniknięcia wykluczenia, kluba musi zamieścić jeszcze kilka komunikatów, o których dotąd "zapomniał".
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: lucekpl [89.71.195.*]
    Światło w tunelu już jest, teraz trzeba iść w jego kierunku.
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~lok [83.13.238.*]
    Jesli audyt wykaże, że kredyt to nie fikcja to polecimy wysoko. W przeciwnym wypadku mamy 1 gr w ciągu tygodnia od odwieszenia notowań
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~jorgenn [83.27.203.*]
    ......nooo za takie zaufanie Panie Prezesie to kasa na kuncie !
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~jarek [87.206.202.*]
    chciałbym się mylić, ale moim zdaniem analizy nie będzie. wydaje mi się że robią ruch obronny (pod dyktando prawników) żeby wyczyścić "szafę z trupów" i zdobyć argument że zarząd się starał i stosował do zaleceń giełdy.
    mimo wszystko powodzenia i odwieszenia życzę
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~walek [193.59.32.*]
    Dnia 2015-09-03 o godz. 09:27 ~jarek napisał(a):
    > chciałbym się mylić, ale moim zdaniem analizy nie będzie. wydaje mi się że robią ruch obronny (pod dyktando prawników) żeby wyczyścić "szafę z trupów" i zdobyć argument że zarząd się starał i stosował do zaleceń giełdy.
    > mimo wszystko powodzenia i odwieszenia życzę

co najmniej dziwnie to wyglada, kilka dni wczesniej odrzucaja uchwale o nakazie wykonania audytu zeby kilka dni pozniej prosic gielde o przedluzenie terminu na wykonanie tego audytu.

• Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~gpw-to-kpina [91.231.25.*]
    tylko tam była wskazana firma na którą nie mają wpływu a tak wybiorą taką która napisze im to co będą chcieli
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~soltys [176.4.48.*]
    GPW kazala im aydyt przeprowadzic przez autoryzowanego doradce
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~ajk [37.47.35.*]
    jest nadzieja
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~YanKo [94.254.145.*]
    Po ewentualnym odwieszeniu kurs nie moze dojść do cen groszowych ,bo każdy wtym ja mógl by by dokupić akcji za grosze by na następnym NWZA przegłosować Kukola i powyciągać jego "trupy z szafy"
    Kukol do tego nie może dopuścić
    Więc albo będzie dobry komunikat i odwieszenie by ceny się ustabilizowały , albo wylatujemy z giełdy
    tak ja to widzę

• Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~Mario [77.255.198.*]
    Albo Kukolewski mając 100x więcej środków od Ciebie czy ode mnie wykupi pierwszy te groszowe udziały, nawet na słupy.
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    jesteś pewien, że ma?
    Ponadto jak już kiedyś pisałem proponuję przeprowadzenie pewnego eksperymentu myślowego - czyli wyliczenie wartości likwidacyjnej spółki. Oczywiście przy założeniu, że sprawozdania finansowe są prawdziwe i przy uwzględnieniu potencjalnych roszczeń. Wyjdzie poniżej 10 gr????Według mnie znacznie więcej (przy spełnieniu powyższych).
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~jorgenn [83.4.95.*]
    Tak może być Mario taki scenariusz ,ja wieże w ten kredyt ! gdyby chcieli złupić drobnych to wyciagneli by kurs pod niebo i srrru ! jak myslicie ?
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~Fifarafa [31.178.67.*]
    sprawdź od kiedy Kukolewski (właściwie nie do końca on) ubiega się o ten kredyt...z nim jest jak z króliczkiem...cały czas jest w grze dopóki nie spłuka się delikwent...
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~YanKo [94.254.145.*]
    "Albo Kukolewski mając 100x więcej środków od Ciebie czy ode mnie wykupi pierwszy te groszowe udziały, nawet na słupy"
    I oto chodzi.Jak akcje mają dołowac skoro będą chętni na zakup by obronić swoje "Status quo"
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~FARSA [83.19.68.*]
    FARSA a nie spółka i prezesi
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~Mario [77.255.198.*]
    Tak, ale wpierw je ubija do kilku groszy i potem puszcza ewentualne komunikaty.
    Zreszta o czym my tu mowimy, watpie ze depend wroci do notowan. Przedluzenie terminu przy dotychczasowej pracy zarzadu spolki dalej nic nie gwarantuje.
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~lol [212.180.162.*]
    niestety ale ta spolka nigdy nie wroci do notowań.
    zarzadowi na reke jest to aby znikneła z gieldy bo potem sie wszystko rozmyje.. pozostaną tylko pozwy, ale to juz nie bedzie publiczne tak jak przy spolce publicznej i wymogu komunikatów..

tak na marginesie co Kluba zrobił z tą działką gdzies na południu PL??
    wybudował juz hotel lub spa jak sugerował?
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~zzz [95.108.121.*]
    jedyne co można by w tej sytuacji zrobić, to przejąć kontrolę nad spółką.
  • Re: wracamy do GRY !!! Autor: ~zal [94.254.193.*]
    "sugerował" na tym duża cześć spółek na NC opiera swoje komunikaty
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.