• ALUVSEMT Autor: ~WERSJA [93.174.26.*]
    Jak patrze na ten nasz Alumetal to mnie krew zalewa ze to tak idzie wsyzstko wolno jak krew z nosa wyniki ok prespektywy ok ale co z tego... jak kurs zachowuje się jak ciota.
    Jak porównać do spółki podobniej z uwagi na branże Elemental to pozazdrościć jak tam ciągnie miałęm kupić EMT ale emisja mnie przestraszyła cofnęło się a teraz mimo ze nadal jest widmo emisji spółka leci w górę to niebywałe.
    życzę podebnego podejścia zarządu ALU jak ma zarząd EMT
  • Re: ALUVSEMT Autor: ~Lena [78.11.171.*]
    Spokojnie, spółka z perspektywami, fundamenty solidne, robią swoje. Pewnie że jazda w górę byłaby mile widziana przez inwestorów, ale takie szybkie akcje zawsze odbijają się czkawką. Tu w długim terminie powinno być dobrze. Spółka nie dla szybkich strzelców.
  • Re: ALUVSEMT Autor: ~wersja [93.174.26.*]
    pełna zgoda ale tam tez nie ma szybkich akcji wspina się to w góre mozolnie od 2 lat IPO z 2,50 do 4,60 obroty spore. A u nas jakoś brak takeij zadziory czekamy zatem cierpliwie
  • Re: ALUVSEMT Autor: ~polak [84.106.165.*]
    Kiedy Alumetal nabywa sie prawa do dywidendy ? I kiedy bedzie wypłacana?
  • Re: ALUVSEMT Autor: ~krystyna [37.47.44.*]
    Dywidenda została wypłacona 29.06.2015
    Dzień nabycia prawa do dywidendy 22.04.2015
    Wysokość 1,95/akcję
  • Re: ALUVSEMT Autor: ~latwiec [80.50.114.*]
    obie spóły są spoko, jak na tle naszej marnej giełdy to rodzynki.
  • rusza się Autor: ~Tomcio [213.108.153.*]
    łątwo nie jest ale coś drgnęło , tym bardziej, że mamy dołek . Może luki nie domknęło bo lutowe wybicie się zaczęło z 45 ale czy to zawsze musi być tak dokładnie :) Ja sobie dokupiłem troszkę i czekam
  • Re: rusza się Autor: ~Marcin [194.156.44.*]
    Taa rusza sie, caly czas ciagnie w dol...... jakies prognozy ? info ? cokolwiek ?

[x]
ALUMETAL 0,12% 81,30 2023-08-02 15:49:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.