Jak patrze na ten nasz Alumetal to mnie krew zalewa ze to tak idzie wsyzstko wolno jak krew z nosa wyniki ok prespektywy ok ale co z tego... jak kurs zachowuje się jak ciota. Jak porównać do spółki podobniej z uwagi na branże Elemental to pozazdrościć jak tam ciągnie miałęm kupić EMT ale emisja mnie przestraszyła cofnęło się a teraz mimo ze nadal jest widmo emisji spółka leci w górę to niebywałe. życzę podebnego podejścia zarządu ALU jak ma zarząd EMT
Spokojnie, spółka z perspektywami, fundamenty solidne, robią swoje. Pewnie że jazda w górę byłaby mile widziana przez inwestorów, ale takie szybkie akcje zawsze odbijają się czkawką. Tu w długim terminie powinno być dobrze. Spółka nie dla szybkich strzelców.
pełna zgoda ale tam tez nie ma szybkich akcji wspina się to w góre mozolnie od 2 lat IPO z 2,50 do 4,60 obroty spore. A u nas jakoś brak takeij zadziory czekamy zatem cierpliwie
łątwo nie jest ale coś drgnęło , tym bardziej, że mamy dołek . Może luki nie domknęło bo lutowe wybicie się zaczęło z 45 ale czy to zawsze musi być tak dokładnie :) Ja sobie dokupiłem troszkę i czekam