• ale tu bedzie bomba Autor: ~skui [86.25.133.*]
    jw.
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: dezintegrator [37.8.226.*]
    a po wodzie też umiesz chodzić ?
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~M7 [107.167.109.*]
    Ale przyznasz, ze ogarnal sie zespol w tym polroczu. Wlasciwie w kazdym obszarze bylo znaczace wydarzenie, klient lub wzrost sprzedazy.............. http://www.k2.pl/inwestorzy/_files/20150831_Komentarz_K2_do_wynikow_finansowych_za_1H2015.pdf
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~dezintegrator [37.8.226.*]
    chciałbym podzielać Twój optymizm, ale chyba jestem nieco bardziej sceptyczny wobec tego raportu. Przestałem wierzyć już jakiś czas temu w deklaracje i bełkot marketingowy w ich raportach. Liczą się tylko cyfry, a te cały czas są przeciętne. Działalność operacyjna cały czas pod wodą, więc poprawienie wyniku netto to niestety efekt kombinacji księgowych. I dlaczego cały czas nie ma wzmianki o skali Okta ? Od zarania szafują tylko procentami, żadnych wartości bezwzględnych. Nie daje Ci to do myślenia, dlaczego tak jest ? Dla mnie to oczywiste. Wzrost sprzedaży o 100% brzmi znacznie lepiej niż wzrost obrotu o 200k pln :)

.
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~mk [194.120.84.*]
    Zgodzę się z tym że oni bardzo ładnie marketingowo pokazują średnie wyniki.
    Ja np.: do kilku osób na tym forum nie wierze w Żebrowskiego.
    Większe nadzieje pokładam w dwa nowe fundusze - które nie pozwolą aby ktoś ich dymał - tylko będę robiły wszystko aby wyciągnąć ze spółki co się da.

Możliwe że Żebrowski sie jakoś z funduszami ułoży - zostanie prezesem i będzie grał pod ich dyktando, ale to się dopiero zobaczy,

• Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~M7 [107.167.107.*]
    Az rak dobrze nie zbam sie na raportach finasowych.. Ale chlopaki caly czas dokupuja.. Nawet Kosinski dobiera.. Cos jest na rzeczy www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/741072,k2-internet-sa-nabycie-akcji-spolki---informacja-z-art--160-o-transakcji-na-akcjach-k2-internet-s-a-
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~mk [194.120.84.*]
    Ktoś kto jest od dawna na K2 to wie że tutaj "wielcy i zamożni" non stop dokupują :)
    Czasami ktoś coś sprzeda i dalej wszyscy dokupują :)

No nie wiem ale moja cierpliwość jest mocno nadszarpnięta :)
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~kacper [31.0.1.*]
    Żebrowski sam ma więcej akcji niż oba fundusze razem . Chociaż możliwa jest koalicja przeciw niemu.
    Co do Oktawave to po 3 latach obecności na rynku to osiąga przychody na poziomie sklepu warzywnego . I go tego sporo w grupie .Pomimo zapowiedzi ciągle nie przekroczyła progu rentowności . Przy tych przychodach nie jest w stanie zarobić nawet na pensje dla pracowników . A jeszcze są inne spółeczki które tak naprawdę zajmują się przejadaniem pieniędzy K2I.
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~dezintegrator [37.8.226.*]
    gdzie znalazleś informację o obrotach i rentownosći okta ? wklej link.
  • Re: ale tu bedzie bomba Autor: ~kacper [31.0.3.*]
    Informacje o przychodach tych śmiesznych spółek podali w komunikacie z 30 lipca br. Poszukaj więc w komunikatach.
[x]
FABRITY 1,55% 26,20 2026-02-20 15:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.