Wydaje mi sie ze przeceniacie potencjal tej spolki, nawet jesli bedzie przynosic dochod to będzie to max 100 tys na przestrzeni 2-3 lat. Byc moze z uzyciem kapitalu z CSS kwota ta moglaby wzrosnac istotnie ale to tylko zludna nadzieja.
Natomiast potencjal jest ukryty w serwisowaniu urzadzen oraz umocnieniu swojej pozycji w tym obszarze gdzie spolka generuje calkiem dobre przeplywy finansowe.
Masz rację dex. CCS głównie utrzymuje się z serwisowania telefonów i urządzeń, gdzie powiększają swoje zyski z tego zakresu z kwartału na kwartał. W tej kwestii nie zawodzą.
Ciężko ocenić mi obiektywnie Energę, bo dosyć mało wiemy w tym aspekcie, dlatego na razie wstrzymam się z tym. Szansa jest, potencjał jest, ale czy coś wyjdzie? Okaże się
Ja ja odstawiam na bok, byc moze cos sie z tego rozwinie.. ale jest to poboczny pomysł na chwile obecna. Prawie cały bilans pochodzi bezposrednio z serwisowania i dystrybucji urzadzen.
Zgodzę się z Dex'em, skupmy się na serwisowanie, Energą na razie się nie przejmujmy. Zbliża się zima, wzrośnie zapotrzebowanie na energię cieplną, to może ruszą w tym kierunku. Jeśli nie to nic złego się nie stanie