• dax wsparcia i oporki Autor: ~spain [83.0.161.*]
    http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=15&u=14987842

zielen i czerwien wszystko wyjasnia jeszcze tylko oznaczenia... Odrazu pisze ze ja poki co odpusciłem forex jakoś przestałem sie czuć na siłach i póki siedze jeszcze tutaj to jakośpomagać bd z tego co sie delikatnie nauczylem
  • Re: dax wsparcia i oporki Autor: ~spain [83.0.161.*]
    i zeby dax rósł musze wyjsc nad 10.443
    http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=w&u=14987842
  • Re: dax wsparcia i oporki Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    1min jest lepszy tylko pociagnij linie z gory widac opor wyrazny podwojny
  • Re: dax wsparcia i oporki Autor: ~bax [31.179.22.*]
    http://stooq.pl/q/a/?s=fdx.f&i=5&u=14538390
    wyjscie nad 310 daje sygnal do wzroscikow a wyjscie juz nad 410 to wzrosty i korekta tycg ostanich spadkow i potem trze myslec do ilu jak po drodza w sumie sa wazne oporki jak np 657 11,0,30 ale to to tych 11 .. kawal drogi i nie tak predko na dzis przy danych z chin i uklaajacym sie abc z zejscien mizej 9 kola
  • bx Autor: ~spain [83.0.161.*]
    pOPRAWIŁEM ZOBACZ TERAZ
  • Re: bx Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    ok
    a czemu odpusciles czy znowu jakies lanie zalapales ?
    nie rozumiem czemu ty nie wchodzisz w najprostrza robote czyli w eur/dol
    tylko kombinujesz po swojemu
    czekasz na wyjscie nad 1,13 o ktorym z 10 razy pisze od dlugiego czasu ze teraz wyjsc powinno
    i czekasz az spadna a ile to juz zawsze twoj zysk ile esek tyle na plusie
    cudakami skubie po 0,1 lot
    a na edku zasuwalem 0.5 lotami i zbieram kokosy bo im wyzej podbili by tym wiecej bym zarobil
  • Re: bx Autor: ~spain [83.0.161.*]
    kiedys mnie powiezli na eur/dola pare lat temu jak zaczynalem bez pojecia i poprostu stierdzilem ze sie nie znam i nie dotykam jej
    i jeszcze powiedz mi tak miedzy nami ile tych S mam stawiac wyzej 1.13 z 40 kolami na koncie nie moge w nieskonczonosc tak jak ty bo dobrze wiemy ze to B moga zrobic sporo wyzej niz 1.14 cyz nawet podejsc tak o na 1.18 ... ty startowalem z 200 k a teraz to nawet strach mi pomyslec z czym siedzisz i na co pozwolic sobie możesz
    jedynie jeszcze z czym mam problem z rozłzeniem pozycji do depa... tutaj nad tym pracuje
    nie nie dostałem lania ... ale przed oczami mam jeszcze to co mi zabrali w styczniu i jakos psychicznie mnie to podchodzi i mam ochote sie odegrac i grac mocno a tego nie chce na realnym na demo tak gralem i na demo mnie powiezli dlatego cos tam udziubałem i wyplacilem wlasnie dzisiaj pieniadze i na razie z boku. Psychicznie musze popracowac nad soba i moze bd ok
  • bax Autor: ~spain [83.0.161.*]
    Teraz szukam platformy na ktorej moge grac na mikrolotach czyli 0.01 bo wole sie pomylic na malej niz na 0.5 bo podejdziem i za duzo nie zamkne to plecak 3 kola np a na miktro pare zl ... ale zobaczy wybuli 1.13100 podeszli na 1.13360 nie cuzje tak edka bo np juz normalnie nie wszedlym w s... musze potrenowac jescze na demko

• Re: dax wsparcia i oporki Autor: ~Spain [31.61.139.*]
    aha i jeszcze jedno czemu akurat zakupy dobre są
    Wyżej 1.13 a nie no1.15 pomijając ze ma spadać kiedyś tam i sie sie zbliżają podwyżki stop %
    od jakiegos roku pisze ze idzie czas dolara i nic nie widac by sie cos zmienilo i wszystkie podbitki na edku koncza sie spadkiem predzej czy pozniej dlatego fakt raz podeszli nawet do 1,17i mogli jeszcze do 1,18
    ale kazdy to pisal ze to wszystko co moga choc trzeba bylo sie szybko skracac
    ale wrocili na swoje miejsce nie pisze ze musi byc atak na parytet ale predzej jest mozliwy niz atak na 1,2 a to dopiero wlacza kontrolki jakiekolwiek
    musi ameryka predzej czy pozniej te stopy podniesc bo inaczej te naprodukowane dolce rozwala ich rynek
    a podniosa to dolar uppppppp moga to zrobic juz we wrzesniu
    pomysl dlaczego ja sie upieram np ze mus\za choc te 1,1 ruszyc a nie walic w gore
    bronia sie fakt bo to spowoduje spadki na gieldach ale nie zapominaj ze eur produkuja 85 mld co miesiac to co musi slabnac???/
    dolara nmaja skracac a eur produkowac to nawet ktos kto nie ma pojecia wie co musi byc slabsze
    paniki na rynku ka\dy sie boi wiec kombinuja tak by zaszlo to niewidocznie
    zerknij i powiedz co tu spada
    http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=w&u=14538390
    bo tu to juz nawet szkoda pisac
    http://stooq.pl/q/a/?s=eurusd&i=m&u=14538390
  • Re: dax wsparcia i oporki Autor: ~Spian [31.61.138.*]
    zaraz bd w pracy
    To zerknę
  • Bx Autor: ~Spain [31.61.138.*]
    No i powiem ci ze fajnie wyczailes to kiedy bd czas dolara a zwłaszcza gdy szpece pisali przy 3 zł ze 2,94 a ty kupowałes na maksa przy 3, i 2.99 i za takie coś Jesteś jedyny w swoim rodzaju bo te sygnalu widzisz
    Co z tego ze zarabiasz rok czy dwa jak dobry jesteś w konsoli a np jak rynek cię uśpi myślisz ze wyżej nie pójdą to ida
    dokupuke i dokupujesz i nie wiesZ kiedy Skończyć i tego trzeba sie nauczyć . Zreszta ja za dużo pytań sobie zadaje w głowie . Masz archo dobrze mu szło i niestety powiesili go ostanio na daxie
  • Sp Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    archo caly czas robil ten sam blad wchodzil za wczesnie i czekal do znudzenia a noz sie odwroci
    majac male depo a to zawsze sie kiedys konczy
    pisalem wchodzisz na np 23 fb to kasuj na 38 fb i mow dzis zly dzien przy takim depo
    i po 1sze policz jak pozycje mozesz wchodzic zakladajac 500 pip straty i tylko tak graj
    wytedy 50 strata kasuj pozycje i nie wolno ci myslec ze musisz to szybko odbijac
    poczekaj na pewniejsza pozycje i tyle
  • Re: Sp Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    wystarczylo to wczoraj przeczytac i miales 100 jak w banku
    pisalem czytac jak wchodzic bylo tak proste jak ugotowac rosol
    http://stooq.pl/n/?f=987925
  • Re: Sp Autor: ~BAX [31.179.22.*]
    jak to dokladniej bys przeczytal zobaczylbys to wszystko czego cie nauczylem
    i nie da sie tracic jak stosujesz to o czym on doradza
    to podstawy prostego zarabiania i tyle
    mozna sie zagapic ale po to masz sl by cie bronilo
    Wlasnie odnosnie tego co pokazałes i to widzalem nawet z rana ogladalem ... powiedz mi czemu jet tak wazna ostatnia spadkowa bo to co on pokazuje to jestmiejsce z ostatniej spadkowej... wybycie jej daje podejscie wyzej tylko mam pytanie czemu akurat na 1.18 a nie zatrzyma sie pod 1.14 badz 1.1570 ... hmm czemu takie rozumowanie ... ?
    no i jeszcze odnoszac sie do tego poziomu co ona podaje to go wybli prawie 20 pip wiec sl tutaj przy 1.13200 tutaj juz wyczucie rnku
    TAK MI TERAZ NAPISALES KUPILES NA 23 FIBO NA 38 SL... NA EDKU TEZ TAK MIALES NA 23 KUPYWALEM A STOPA MIALES USTAWIONEGO NA 1,13700??
    ty nie porownuj mojej roboty
    ja moge postawic po 0,1 l -50 esek i nie poczuje blusa
    a te 1,18 to tylko przestrzen cel mozliwosc a nie ze tak ma pojsc
  • Re: bx Autor: ~Spaim [31.61.138.*]
    No to przy mojej robocie sl na Edku powinien być na 1.13700
    gra moj chlopak i ma 5kola bo sie uczy i wchodzli luzacko w 3 ski po 0,1 l na 1,13 na 1,1330 i 1,1360
    czyli 2 mu weszly i wsio zgasil
    to nie wiem jaka ta twoja robot
    i zarobil dzis ok na poczatek
  • Re: bx Autor: ~Spain [93.105.176.*]
    Jaki twój chłopak??
    to chyba wiadomo moj synek
    wczoraj tez ske postawil na 1,1315 tylko nie wiem czy zgasil bo ja czesc zgasilem z oczekujacych a 2 jeszcze mam
  • Re: bx Autor: ~Spaim [93.105.176.*]
    Aha spoko mieć takiego ojca który nauczy akurat na giełdzie powiedzonka życzę jemu