Witam Gra pod wyniki ma na celu wykup akcji przez p. Wajdę Wyniki 3 i 4 kwartału będą doskonałe sprawdźcie bilans. Poczekajcie na wezwanie i zobaczycie !!!
chyba pomylił spółki albo sam nie wie co pisze. jaka tu przyszłość? chyba tylko spadek i wypad z giełdy. ja chyba wysiadam. oddam ze stratą tylko muszę poczekać na dzień kiedy obró będzie trochewiększy bo teraz to nei dam rady upchnąć makulatury.
jak uważasz czy to frustracja czy wkurzenie na to co tu się dzieje od paru lat,bankruci się odradzają i rosną ,a ta spółka leży na dnie mając dobre wyniki
Ale z Wajdy kolrga - Pan Andrzej Sapierzyński nabył w dniu 31 lipca 2015 r. 374 286 akcji WASKO S.A. w cenie 1,76 zł za jedną akcję. Dupa z takiej premii:)
ja jestem handlowiec inwestować to można w swoją firmę - tutaj raportami mozna sterować jak sie chce popatrz na rezerwe PGE 5 miliardów w jeden kwartał a przecież mogli POWINNI utrate wartości rozkładać na kolejne miesiące kwartały juz lata wstecz (ale po co ) raz kiedy im sie spodobało - gdzie audytorzy gdzie KNF czy GPW - nie istnieją ? gdzie ksiegowi zarząd czy rada nadzorcza - to jest fikcja - sytuacji w Wasko tez do końca nie poznasz - ja przynajmniej siedzibe zarzadu odwiedziłem siedzibe coigu też - wiem jaka wartość ma Wasko i chetnie dokupuję