najpierw musza zgnoic spolke raportami,czego zreszta podobno juz zadali od poprzedniego audytora, a potem odwiesza,zeby golodupiec cormay,ktoremu wlasnie zostala podlaczona kroplowka(bez tego to za kwartal bylby trup) mogl jak najtaniej wycofac spolke z gieldy i wlaczyc ja w swoje struktury,bo bez tego lezy i juz zadnej kroplowki nikt nie poda,co wiecej-odlaczy,tak jak niedlugo banki,za brak przejecia kontroli-wiec sie ciesz,poki widzisz jeszcze ostatni kurs 0,85
Droga moze być jeszcze długa. Nie zapadło ostateczne orzeczenie w sprawie sierpniowego WZA Cormay, nie wyjasniono transakcji pakietowych CRM z Łapińskim. Nie ma wpisu w KRS kto zarządza spółką i dostępu do ESPI. A Cormay nie zachwyca mimo udanej emisji
7 sierpnia było walne. Po walnym obie strony złożyły swoje dokumenty o legalności swojego walnego i następnie były chyba 2 tygodnie na zgłoszenie dodatkowych uwag i wyjaśnień czyli do około 21.08 było zamknięcie składania dokumentów w sądzie. Od tego terminu sąd potrzebuje 'pare tygodni' na ogłoszenie dezyzji. 'Pare tygodni' to dla mnie 2-3 tygodnie więc 4-11.09 sąd powinien dać werdykt. Tyle teoria...
Dnia 2015-09-01 o godz. 17:07 ~hmm napisał(a): > 7 sierpnia było walne. Po walnym obie strony złożyły swoje dokumenty o legalności swojego walnego i następnie były chyba 2 tygodnie na zgłoszenie dodatkowych uwag i wyjaśnień czyli do około 21.08 było zamknięcie składania dokumentów w sądzie. Od tego terminu sąd potrzebuje 'pare tygodni' na ogłoszenie dezyzji. 'Pare tygodni' to dla mnie 2-3 tygodnie więc 4-11.09 sąd powinien dać werdykt. Tyle teoria...
Płocica w swoim aneksie opisywał to trochę inaczej, zapomniałeś o "momencie" w którym sąd przesłuchuje strony