wiem, że można mieć różne IP ale by zmieniać w ciągu minuty?? ale już pytanie i odpowiedź wskazujące na dialog 2 osób, z tego samego IP w ciągu minuty hmm.. to już niemożliwe... bax jednak chyba jednak tu jakaś ściema... pracownicy broka sobie piszą z nudów?
drugą połówkę zgasisz na 130 a w sumie Lke po 300p zgasisz możesz mi wytłumaczyć to na przykładzie dwóch połowek czyli zgaszonej Ski przez Ciebie jak napisałeś a później 300p niżej jeszcze ją dogaszałeś czy jak. jeśli coś przeoczyłem i nie rozumie to przepraszam najmocniej.
hej, znów sie pomyliłem... bo wziąłem ciebie za baxa (dax, bax... wizualnie podobnie)... ostatnio trochę jestem roztrzepany bo to z pośpiechu... siedzę nad projektem i FX tylko z boku.. sorki za zamieszanie
co do zasięgu to na krótko jasne raczej 10100 psychol i f50 potem okol fib 61 i lokal dołka 120-140 i potem już 200 i wyżej
myślę, że skoro wczoraj UK miało wolne a dax spadł, dziś dax w nocy poprawił .. to Londek nie odpuści tematu i będzie coś nadrabiał w górę, nawet jeśli dla ściemy i po to by potem upchać , to jednak punkty sa punkty...
ja już 100p+ zysku dziś :) szkoda, żę jedna porcja... tak bezpiecznie
polowke ski zgasilem wczoraj z 300 na 280 druga polowke zgasilem z 300na 000 i przekrecilem na lke czyli lka z 10000 na 10070 zgasilem dzis polowke a na 10110 zgasilem druga polowke i jestem BP MYSLE ZE TERAZ JASNOOOOO
Jeszcze nie rozpracowaliście tego naganiacza. Poczytajcie inne watki to dwie rózne osoby, moze się i znają ale jedno jest pewne naganiaja. Czasami dobrze czasami nie, tak jak w grze i tyle.
uwaga z Lkami jeszzcze, jest ciśnienie na dół wsparcia najoczywistsze padły... i może jakoś kierunek retest dna "chińskiego" 9300 i gdzieś tam albo po drodze może (jeśli w ogóle trwale odwrócić). Także na dziennym patrząc (a to tworzy sentyment i tło) to nie tak lekko... tym bardziej, że wtóruje USA a kwestie jak azja, ukraina, grecja, imigranci ... nie rozwiązane
Póki co na krótko po otwarciu podeszli 50% i nie dali radę nawet bliżej do luki podejść, nie mówiąc o jej zamknięciu..
Lki bezpieczniejsze jakby jakieś mocniejsze pogłębienie było oraz sygnał wyczerpania i odwrotu...
i mam nadzieję, że pogłębienie dzisiejszego dołka to tylko testowanie gdzie są zlecenia oczekujące.. i że już niżej nie będzie a jesli będzie to do pięciu porcji będzie walka
a ja uparcie.. dziś na tych poziomach lub niższych będę Sował.. Intraday z tych poziomów jak dla mnie "nie dla Sek"... wg zasady, że w górę mogą więcej pójść niż w dół.. oczywiście powtarzam że to tylko DT
teraz 2 ski śrendnio z 945 i TP1 na 195 i 295 tak z czapy a gaszenie częściowe przy większych podbitkach i przy ew zejściu uzupełnianie
tak mówię bo nie skalpuje tak ostro jak niektórzy na 20-30p przy takiej zmienności ;) jedna L zamkn na 20 po na M5 podwójny top... zostaje jedna ale wciąż L.. swojądrogą teraz edek się odwrócił - z kanału wyszedł wczoraj więc jak będzie up do indeksy down.. a jutro Dragi będzie show
najlepszy numer to mialem na ropie ustawilem tp na 4705 i myslalem ze mi zgasla a teraz patrze ta polowka z 49 jest dalej i sie buja choc poka\uje mi minimum u mnie na 4705 od nocy hmmm dobrze ze choc spada teraz
i dostaję po łapkach za brak gry agresywnej.. jak pisałem sam na dłużej idziemy na test dna na idexach i tam (albo wcześniej ale to będzie widać) będize rozstrzygnięcie... a spadki bywają szybkie..
tak są zyski a byłyby zyyyyyyski buuu
ale nic... dobieram drugą S teraz na 950 i znów 2....